Vicepreşedintele PD-L Ostaficiuc anunţă că USL nu va frauda la referendum în...

Vicepreşedintele PD-L Ostaficiuc anunţă că USL nu va frauda la referendum în Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Constantin Ostaficiuc, vicepreşedinte al PD-L şi lider al organizaţiei Timiş, suflă în „ iaurtul referendumului”, după ce s–a ars cu „ciorba învingerii” la alegerile locale. „Mizez pe faptul că în Timiş nu se vor frauda alegerile printr-un ordin al partidelor politice care fac parte din USL. Îi cunosc de multă vreme şi ştiu că nu ar fi părtaşi la fraudă”, a declarat astăzi liderul PD-L Timiş Constantin Ostaficiuc.


Ba mai mult, portocaliul nu crede că mai mult de 30 % din locuitorii judeţului vor ieşi la vot. Totuşi, ca urmare a deciziei luate în plenul Colegiului Director Naţional al PD-L care s-a reunit astăzi, Ostaficiuc îndeamnă cetăţenii să nu iasă la vot „ pentru a nu legitima o mascaradă”.  Pedelistul a explicat că, de fapt, scopul USL este de a-l mazili pe Traian Băsescu, iar prin referendumul pe care domnia sa îl  consideră o încălcare a Constituţiei, se loveşte în instituţia prezidenţială şi implict se încalcă principiile democratice. „Singura metodă de securizare este neparticiarea la vot”, a conchis Ostaficiuc.

4 COMENTARII

 1. Inteleg ca Ostaficiuc este o autoritate in materie de Constitutie si nu tine seama – democrat de-al lui Basescu fiind – de deciziile Curtii Constitutionale care nu ii convin Piratului…. Mai inteleg ca, avand grave dificultti in materie de gandire logica, acest Ostaficiuc mai crede ca indepartarea lui Basescu loveste in institutia prezidentiala si incalca principiile democratice (apropo, mai tineti minte slagarul ?)… Mai inteleg ca, pentru Ostaficiuc si partidul care cu putin noroc va fi maturat si in alegerile parlamentare din toamna, cine nu este cu Traian Basescu incalca principiile democratice – adica,principiile democratice = Basescu.
  Daca as fi bogat ca el si mi-ar fi putin teama de puscarie si confiscarea bnunurilor care nu pot fi justificate, poate si eu as debita gogomanii ca Ostaficiuc si ciata lui de pitigoi …
  Unde esti tu Caragiale, frate-miu, ca sa rada urmasii nostri si cu fundu’ de democratii lui Basescu?….

 2. Poate Ostaficiuc o sa se si duca la justitia independenta ca sa ceara investigarea si judecarea mai rapida a conflictului de interese dintre el ca fost presedinte al CJ Timis si firma familiei sale Ornella Design. Acest imbuibat ar trebui sa aiba decenta sa taca in conditiile in care el nu mai reprezinta pe nimeni. De fapt am uitat…el nu are decenta caracteristica oamenilor cinstiti fiindca el este doar un necinstit al lui Basescu.
  Merg la referendum si votez DA!

 3. Mi se pare normal sa vin la vot,..indiferent ce obtiune am. Totusi legea actuala a referendumului ,.care incala carta europeana de la Venetia …mi se pare un abuz si o mare excrocherie.
  Deci care-i hotul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.