Polițiștii de la „Economic” combat evaziunea luptându-se cu tarabagii

Polițiștii de la „Economic” combat evaziunea luptându-se cu tarabagii

1
DISTRIBUIȚI

În timp ce marii evayioniști își văd liniștiți de treabă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au efectuat ieri controale în Piaţa Flavia din Timişoara. În urma verificărilor făcute printre tarabele cu vechituri au fost întocmite patru dosare penale pentru pentru punerea în circulaţie a unor produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Bunuri constând în pantofi sport, cămăşi, tricouri, pulovere, pantaloni scurţi, treninguri, sandale – în valoare de 6.700 de lei au fost ridicare şi urmează să fie expertizate de către specialişti. Poliţia a aplicat şi două amenzi  în valoare de 1500 de lei, fiecare, de la comercianţi fiind ridicată în vederea confiscării încălţăminte în valoare de 3.300 de lei. IPJ Timiş anunţă că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor comerciale cu metode evazionist- fiscale.

1 COMENTARIU

  1. Numai patru dosare!!!!!!!!!!!! Pai acolo tot ce se vinde este contrafacut si intra dupa minimele mele cunostinte sub incidenta a ceea ce au facut ailalti patru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.