Primăria Timişoara, amendată pentru neregulile din Parcul Copiilor. Cum comentează fostul vice...

Primăria Timişoara, amendată pentru neregulile din Parcul Copiilor. Cum comentează fostul vice Orza

1
DISTRIBUIȚI

Controalele efectuate în Parcul Copiilor de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, dispuse de prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu, s-au încheiat, a anunţat astăzi viceprimarul liberal Dan Diaconu. Primăria Timişoara a fost sancţionată cu suma de 10.000 de lei pentru toboganele cu pantă de alunecare metalică şi, pentru a  preveni alte accidentări, vor fi aduse două tobogane noi, cu pantă de alunecare din plastic. Până acum au fost montate plăcuţe informative la locurile de joacă, iar autorizaţia ISCIR pentru carusel va trebui obţinută în 45 de zile.


Diaconu a declarat că întreaga renovare a parcului va fi subiect de anchetă internă, fără a preciza dacă şeful Direcţiei de Mediu din Primăria Timişoara, Vasile Ciupa,  va fi sancţionat în vreun fel.

Fostul viceprimar Adrian Orza insistă că „ nu a existat nicio grabă în inaugurarea parcului , că am vrut să o facem de 1 iunie, pentru copii. Nu noi am fost cei care şi-au făcut campanie, ci alţii, care au venit cu baloane în parc ” (n.r. PNL Timiş pentru promovarea candidatului USL Nicolae Robu în cursa pentru Primăria Timişoara). Legat de controale şi de neregulile depistate, ţărănistul spune că „ mi se pare forţată întrega chestiune, să spui că un tobogan e neconform pentru că are pantă de alunecare din metal. Dacă nu sunt bune aparatele făcute de nemţi, să le înlocuiască cei de la Protecţia Consumatorului.  Au căutat să demonstreze că ceva nu este bine, altfel controalele ar fi trebuit să aibă loc mai devreme ”, a conchis Orza

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca a ajuns chiar si parcul copiilor un mediu in care politicienii isi exprima frustarile.Ar trebui sa ne bucuram ca este un loc de joaca pentru copii,nu sa cautam nod in papura;cat despre tobogan neconform pentru ca are panta din metal…..nu stiu care lege spune asta,dar am incredere in producator,cu atat mai mult cu cat el este de origine germana;in primul rand au mult mai multa experienta in domeniu decat romanii.Protectia consumatorului mai bine si-ar face treaba acolo unde este nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.