Primăria Timişoara repară trotuarele din faţa sediului PNL. Vezi explicaţia lui Robu

Primăria Timişoara repară trotuarele din faţa sediului PNL. Vezi explicaţia lui Robu

2
DISTRIBUIȚI

Traficul a fost dat peste cap, astăzi, pe strada Vasile Alecsandri din Timişoara. Motivul – firma Drumco s-a apucat să repare trotuarele din faţa sediului PNL Timiş, condus de primarul Nicolae Robu. Ca muncitorii să se poată desfăşura liniştiţi, poliţiştii locali au blocat circulaţia pe stradă, maşinile fiind obligate să meargă pe contrasens. Trotuarele avariate din zonă le-au dat mari bătăi de cap colegilor de coaliţie ai primarului Robu în timpul campaniei electorale.


La unul dintre marşurile electorale la care a participat Crin Antonescu, Maria Grapini era să-şi rupă pantoful în unul dintre „cratere”. Reasfaltarea din faţa sediului PNL Timiş se realizează la doar câteva zile după ce poliţiştii locali s-au remarcat tot acolo, ţinându-i loc de parcare primarului care trebuia să vină la o conferinţă de presă la partid.

Primarul Nicolae Robu a declarat, astăzi, că repararea trotuarelor de pe strada Vasile Alecsandri „şi a celor de pe malurile Begăi reprezintă îndeplinirea punctului 2 din promisiunile electorale pentru primele şase luni din mandat. Aţi văzut că astăzi s-a realizat parţial”. Viceprimarul Sorin Grindeanu a explicat că ” a fost un caz de forţă majoră. Este pentru o cauză bună. De asta am închis şi circulaţia. Până la ora 18, lucrările trebuie încheiate. Vor continua lucrările şi pe alte străzi”.

2 COMENTARII

  1. Creca asta de mai sus sta in Kuntz si nu ajunge prin Unirii decat o data la 10 ani. daca aia nu e strada circulata… Mai ia tramvaiul spre centru, empiricule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.