Reţea de traficanţi de Ecstasy, cu cartierul general în Timişoara, anihilată de...

Reţea de traficanţi de Ecstasy, cu cartierul general în Timişoara, anihilată de „Crima Organizată”. UPDATE 3 Lista reţinuţilor

2
DISTRIBUIȚI

O rețea de trafic de droguri de mare risc a fost destructurată, în această dimineață, în urma unei ample operațiuni a polițiștilor de la „Crimă Organizată” Timişoara. Ofiţerii antidrog împreună cu trupele speciale ale Jandarmeriei au descins la 18 adrese din Timişoara, Arad, Oraviţa şi Hunedoara, pentru alţi 12 suspecţi din Craiova, Orăştie şi Oradea fiind emise mandate de aducere. Nucleul timişorean al grupării aducea cannabis din Cehia şi pastile de Ecstasy din Olanda, drogurile fiind apoi distribuite pe piaţă prin intermediul mai multor intermediari.


Cannabisul era vândut cu până 12 euro gramul, iar o pastilă ajungea şi la 25 euro. Dealerii aveau şi 15 clienţi într-o zi, profitul imens permiţându-le să ducă o viaţă de lux, cu nenumărate chefuri şi excursii. În casa din Timişoara a unuia dintre suspecţii au fost descoperite 400 grame de cannabis. Operaţiunea este în plină desfăşurare, cei 3o de suspecţii, distribuitori şi consumatori de droguri, urmând să fie duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru ultimele informaţii legate de acest caz.

UPDATE 1 Poliţiştii au descoperit droguri şi în alte locaţii percheziţionate, în grădina casei unuia dintre suspecţi fiind descoperită o cultură de cannabis. De asemenea, dintr-o altă locuinţă din Timişoara, anchetatorii au ridicat 7.000 euro şi aproximativ 1000 de dolari, existând suspiciunea că banii provin din traficul de droguri.

UPDATE 2 Traficanţii livrau pastile de calitate superioară, botezate corespunzător – Vouiton, Armani sau Chery. Interceptările telefonice au scos la iveală că traficanţii foloseau codificări pentru livrările de droguri, cerând „un verde” sau „un CD”.

UPDATE 3 După audieri maraton la DIICOT Timişoara, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş mai mulţi dealeri – Cristian Fusoiu, Ionuţ Păduraru, Daniel Murgu, Ionel Ibănescu, Oliver Cotvas, Florin Butincu, Darius Achim, toţi din Timişoara, Cristina Muntean, din Petroşani,  şi Dragoş Bobic, din Oraviţa.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.