Robu anunţă interzicerea afacerilor cu rudele celor din primărie. Vezi ce spune...

Robu anunţă interzicerea afacerilor cu rudele celor din primărie. Vezi ce spune secretarul Cojocari

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, că a dat o dispoziţie prin care angajaţilor şi rudelor până la gradul IV al acestora le este interzis să facă afaceri cu instituţia.


„Este o hotărâre pe care am luat-o. Este valabilă de acum încolo.  De ce a fost în trecut trebuie să să se ocupe istoricii sau alte instituţii”, a spus Robu. Întrebat dacă prevederea se aplică şi secretarului Ioan Cojocari a cărui fiica  notar a lucrat de nenumărate cu Primăria, Robu a spus că se aplică tuturor. Întrebat dacă este legală decizia primarului, Cojocari a răspuns „nu este o dispoziţie a primarului, este o notă internă. Scrieţi că este legală. Sunt alte instituţii care decid asta”.

3 COMENTARII

  1. Legea interzice afacerile pentru rude si afini pana la gradul II inclusiv…. Nu cred ca o simpla nota interna este valabila… Ar trebui o hotarare a CLT (poate nici aceea nu poate introduce restrictii suplimmentare fata de legislatia in domeniu).

  2. Ba da, poate ! O hotărâre a CLT, de cele mai multe ori (în limitele normalității, bine-nțeles) poate bate legea. Și inițiativa sus-pomenită chiar s-ar încadra în limitele normalității și a bunului simț ! Deocamdată, felicitări pentru deblocarea emiterii de autorizații, s-a intrat în ritm alert. Deci, SE POATE !

  3. sa treaiasca domnu Cojocare cai om bun sio facutara mult binir pantru ominii si penzionari de la timisoara. Trebe tzinut in continuare la primarie ca domnu robu are cie invatza de la iel. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.