Soluția ca să se repare grădinițele fără bani de la buget

Soluția ca să se repare grădinițele fără bani de la buget

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a lansat astăzi o invitaţie tuturor oamenilor de afaceri din urbea de pe Bega. Edilul şef le cere acestora „ să ia fiecare în grijă câte o grădiniţă pe care să o renoveze sau să o doteze, dup caz.


Îi invit să se implice cât mai mult în viaţa comunităţii, să sprijine sportul şi cultura”. Robu e de părere că patronii nu numai că îşi permit să facă astfel de investiţii, dar vor primi invitaţia cu drag, ca fiind nu numai o posibilitate de a face o faptă bună şi una de a deveni cunoscuţi prin intermediul părinţilor micuţilor.

1 COMENTARIU

  1. Este o idee buna. Asa a procedat Spitalul Judetean, unde am vazut ca sunt cateva rezerve speciale, amenajate civilizat, dotate cum trebuie. Mama mea a stat cateva zile intr-una inainte de a fi operata. Vreau sa spun ca se poate.
    Ce ar fi sa dea gradinitelor respective numele sponsorului – numele firmei sau al omului de afaceri care a dat banii cu care a fost modernizata ? Ca doar sponsorul trebuie sa primeasca totusi ceva in schimb – nu doar recunostinta parintilor …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.