Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal în inimă lângă Catedrala Mitropolitană UPDATE...

Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal în inimă lângă Catedrala Mitropolitană UPDATE Agresorul arestat

12
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 18 ani a fost ucis, la miezul nopţii, în apropierea Catedralei Mitropolitane din centrul Timişoarei după un conflict spontan. Victima împreună cu alţi doi tineri au acostat două tinere care erau însoţite de un bărbat.


Între cele două grupuri a izbucnit cearta, iar pentru a se impune, cel care le însoţea, un bărbat în vârstă de 21 ani, a scos un cuţit dintr-o borsetă şi a lovit. Unul dintre adversari a fost tăiat la mână, iar pe al doilea, care a luat-o la fugă, la ajuns din urmă peste drum de catedrală şi i-a înfipt cuţitul în spate. Lama i-a atins atins inima, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai acut cum să-l salveze. Agresorul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

UPDATE 1 Principalul suspect, Toma Daniel, care a fost prins de un echipaj pe strada C. Brediceanu după ce a fugit de la locul faptei, a fost arestat pe 29 de zile de Tribunalul Timiş.

12 COMENTARII

  1. Agresori agresati si ucisi? Am inteles bine ? Adica, doi smecheri au acostat un baiat care escorta doua fete, i-a agresat si dupa aceea, unul dintre smecheri a fosr ranit iar altul omorat ? Pai.. ei erau smecher si riscul asta era luat in calcul. Au gasit un smecher mai tare decat ei ? Nasol. Ipotetic si logic se intampla intamplari. Uman, este o drama atunci cand moare un om. Dar cand un smecher si-o fura, putem sa ii spunem sinucidere profesionala ? Ca doar profesia lui e SMEKERIA ? Nu ? … nu. E nasol pentru ca in orasul nostru se intampla asa ceva, noapte nu e nimeni in siguranta pe strazi… iar INFRACTINLAITATEA este in crestere. NOI PLATIM POLITIE, PLATIM JANDARMI, PLATIM MASCATI si alte efective pentru a fi in SIGURANTA in orasul nostru drag, TIMISOARA !

  2. terente…daca ala e mort de unde stii tu ca sa luat de fete si e smecher?
    De la criminal?
    Ce ai fi vrut sa spuna?
    Ca ia omorat fara sa-i faca nimik?
    Si daca chiar sa luat de fete ar fi primu baiat?daca tot si-a impus punctul de vedere criminalu injunghiindul pe primu in mana…de ce a mai fugit sa-l omoare pe al doilea?
    Sper sa plateasca ala cu varf si indesat pentru fapta comisa.
    Apropo il cunosc pe baiatul mort si nu e nicidecum smecher cum spui tu,era chiar un baiat respectos.
    In rest ce sa mai zic odihneasca-se in pace si condoleante familiei.

  3. va zic eu politia nationala pazeau semafoarele dupa spaga iar catei comunitari stateau la interzis tot dupa un leu de mila,pai noi navem bani ca e criza si ei se plimba cu masina dupa spagi, ia puneti la pedala sa vezi ce eficienta au!

  4. Sa se odihneasca in pace! Durere pentru familia lui; dar trebuie vazuta si partea cealalta a povestii; cei trei s-au legat de fetele insotite. Aduceti-va aminte de cazul studentului ucis din Bucuresti, doar ca a sarit in ajutorul unei colege. Poate ca cel cu cutitul era intr-un moment disperat, poate s-a vazut singur victima. Cei trei au fost de vina. Sint impotriva violentelor, dar trebuie vazut exact ce s-a intimplat.

  5. pentru MAC…cum sa se vada sigur victima cand a fugit dupa el sa-l omoare?Baiatu omorat fugea cand la vazut pe criminal cu cutitul in mana,asta sa luat dupa el si la omorat.

  6. @cipi. Sti ce spun eu? Ca toti dintre noi existam si coexistam cu prezumtia de nevinovatie. Nu cred ca cineva a planuit sa omoare pe altcineva. Daca cei trei baieti isi vedeu de treaba lor, NU SE INTAMPLA NIMIC. AI fost vreodata intr-o situatie in care sa trebuiasca sa iti aperi viata ? Sa simti asa, pe pielea ta, cum e sa fi singur si sigur in fata pericolului evident ? Eu am fost, de aceea mi-am pierdut din umanitate rau de tot. Nu ma bucur ca a murit un om. Nu am afirmat asta vreodata. Dar cateodata imi vine sa sar si sa intervin in diferite dispute pe care le vad in plina strada. Apoi ma opresc pentru ca ma gandesc la ce intorsatura pot lua actiunile mele. Ai vazut aparator asaltat de agitatori doar pentru ca s-a bagat intre ei. EU am vazul, la maxilofaciale. Plus, imi pare ciudat cum unul singur contra 3 a facut ce a facut asa, doar a se da smardoi ? Ceva nu se leaga aici, si posibil sa avem doua marturii mincinoase impotriva unei marturii adevarate. Poate nu vom sti vreodata… ce stim sigur la momentul asta este ca INFRACTIONALITATEA ESTE IN CRESTERE. Si asta ar trebui sa ne ingrijoreze !

  7. aicii as deacord cu persoana de maii sus pe zi ce trece tot maii tare creste infractionalitatea in romania mie frica sa ma mai uit la stirile de la ora 5 pentru ca acolo e film horror,autoritatile din romania ar trebui sa puna mai mult accentul pe chestiile astea nu pe spaga tot timpul cand cauti un politaii al gasesti la drumul mare sasi faca de o bere,in legatura cu baiatul ucis dumnezeu sal odihneasca in pace dupa cate am citit si pe alte saituri si din auzite agresorul numa de 2 zile ce o iesit din puscarie pentruca tentativa de viol talharie si multe altele cum mentiona si un baiata mai suss daca ar fi fost agresat de cei 3 in momentul cand lo taiat pe unul dintre ei la mana toti o luato la fuga iar agresorul simtind nevoia de razbunare tinand cont ca a statt 9 ani in 5 ani la scola de corectie si 3 ani in puscarie ca la varsta de 13 inpreuna cu taicaso a violat o fetita de numai 8 anisori dupa asta va puteti da seama ce fel de om este

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.