Ţigări de un milion de euro, confiscate în vama Moraviţa

Ţigări de un milion de euro, confiscate în vama Moraviţa

1
DISTRIBUIȚI

1.200 de baxuri cu ţigări marca Marble au fost confiscate, astăzi, de poliţiştii de frontieră în vama Moraviţa.Marfa, în valoare de un milion de euro, era încărcată într-un TIR înmatriculat în Ungaria, care venea dispre Serbia. Conform documentelor, ţigările ar fi venit din Panama, ar fi fosr descărcate în Italia şi aveau ca destinaţie Republica Moldova.


 TIR-ul a stat aproape două săptămâni între vămi, încercând să-şi schimbe destinaţia spre Solvenia, dar autorităţile sârbe nu i-aui mai permis accesul. Poliţiştii de frontieră români au suspiciuni că ţigările sunt de fapt contrafăcute în fabrici clandestine din Muntenegru sau Macedonia şi că destimaţia reală era piaţa românească. Eşantioane de ţigări vor fi trimise pentru expertiză. Şoferul ungur a fost reţinut pentru audieri.

1 COMENTARIU

  1. Vrajeala ieftina!!!
    Eu cred ca tirul asta a plecat de la destinatie cand la „butoane” se aflau anumiti indivizi si cand a ajuns la vama se aflau ALTII , care nu au stiut cum sa gestioneze situatia si …au preferat , de frica sa-l descarce…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.