Timișul și Aradul au noi șefi de Poliție veniţi de la București

Timișul și Aradul au noi șefi de Poliție veniţi de la București

5
DISTRIBUIȚI

Schimbare la indigo în cazul inspectoratelor judeţene de Poliţie din Timiş şi Arad – foştii inspectori şefi au cerut eliberarea din funcţii, fiind numiţi adjuncţi, iar comanda celor două structuri a fost preluată de oameni trimişi de la Bucureşti din IGPR.


Astfel, fostul şef al IPJ Timiş, comisarul şef Gheorghe Popescu,  a fost numit adjunct în locul comisarului şef Adrian Dumbravă, care a fost destituit din funcţie, împuternicit la comandă fiind comisarul şef Costin Tătuc, fost adjunct al Direcţiei Poliţiei Rutiere din IGPR. De asemenea, la Arad, comisarul şef Nicolae Dorin a fost înlocuit la comanda poliţiei judeţene cu comisarul şef Costache Aurelian, director adjunct al Direcţiei de Investigare a Fraudelor din IGPR.

sursa foto: cugetliber.ro

5 COMENTARII

  1. da pe incompetentul, lingaul de Bolbos, ajuns in 10 ani(cu ajutor de la partid) din subofiter comisar sef, nu-l schimba? sa-l trimita inapoi la circulatie, in strada, acolo unde-i este locul!

  2. Domnule inspector sef al politiei Timis,comisar-sef Costin Tatuc,inca din primele clipe pe plaiuri banatene,anchetati cazul”Samartinean Cornel-Mircea,fost manager al S.N.Aeroportul International Timisoara Traian-Vuia S.A. in perioada 2010-2012.06.18 ora 10:00″,deoarece reprezinta un dosar complex,cu participarea unei echipe inteligente(directori,securisti,economisti),care au reusit in decursul a 30 de luni de aviatie,o prada colosala.Spun de aviatie,deoarece toti acesti infractori,au fost angajati sub bagheta vice-presedintelui P.D.L.-Samartinean Cornel-Mircea,ei fiind paraleli cu ceea ce reprezinta cuvantul AVIATIE.Acest manager,care s-a dovedit ca a fost ineficient pentru aeroportul din Timisoara,are la activ mai multe fapte penale,care inca nu a platit pentru ele.Au trecut 29 de zile de la demisia acestui satrap,aeroportul nu s-a inchis,functioneaza in parametri,datorita angajatilor fideli,care sub orice culoare politica isi fac treaba,si o fac f.f.bine.Faradelegile acestui chilotar(meseria lui de baza -patron de lenjerii ieftine),incep cu schimbarea angajatilor din functii „cheie”,cu vechime in aviatia civila,propulseaza toti neavenitii din P.D.L.,intr-un cuvant a creat un „ghiveci”,ca sa nu-l poata verifica nimeni in jaful pus la cale:dividentele 2010-2011 „disparute fara urma”,angajati schimbati din functii pe motive politice,altii au fost concediati(subinginerul Nicolae Mihut a decedat din cauza stresului,deoarece procesul a durat 12 luni,cu hartuiri securiste),spatii inchiriate la clientela P.D.L.,cu tarife mai mult mocca,s-a ajuns sa se falsifice si semnatura juristului!?!spionarea angajatilor in 40 de birouri ale aeroportului Timisoara,fara asentimentul lor!?!Va rugam incepeti investigatiile,si garantat la finalul rezolvarii acestui dosar stufos,veti dobandi gradul de chestor,deoarece sumele dobandite in cele 30 de luni de jaf,echivaleaza cu cele din vamile romanesti,in anii de glorie.Cu stima angajatii-supravietuitori ai aeroportului Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.