Un contrabandist de ţigări a forţat barajul Poliţiei de Frontieră

Un contrabandist de ţigări a forţat barajul Poliţiei de Frontieră

1
DISTRIBUIȚI

Un contrabandist de ţigări a fost urmărit de poliţiştii de frontieră după ce a refuzat să oprească la control, suspectul reuşind, până acum, să scape. Agenţii de la sectorul Naidăş au vrut să oprească, sâmbătă seara, un „Seat Ibiza” despre care existau suspiciuni că era folosit pentru transportul de ţigări de contrabandă.


Pentru că şoferul autoturismului care circula pe D.N. 57 nu a oprit la semnalul regulamentar, poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune ale autoturismul din dotare. În apropierea unei localităţi învecinate, şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit în pădure. În imediata apropiere a autoturismului, au fost descoperite două colete în care erau 1.000 pachete de ţigări marca „Marble”, în valoare de 5000 lei. Autoturismul a fost indisponibilizat şo continuă cercetările pentru identificarea şi reţinerea contrabandistului.

1 COMENTARIU

  1. DA ,MARE ACTIUNE ,MARE !! NICI IN ZIUA DE AZI NU LAU MAI GASIT PE SOFER, MICUL SCHUMACHER….ASTIA PRIND, DOAR DACA RAMAI LANGA MASINA, CU MAINILE SUS, SAU TE ARUNCI SINGUR PE BURTA ))) TOATA ORAVITA STIE A CUI ERA SEATUL DE ITALIA, A LU BERCEAN ALEXANDRU, SI CARA PENTRU PISTRUIATU, ALA CU RENAULT MEGANE ALBASTRU, DIN SOCOL. SE STIU TOATE ASTEA, DAR E MAI BUNA, STIREA, SI SPAGA, DECAT CERCETARILE ULTERIOARE PT AFLAREA INFRACTORULUI. PANA LA URMA ESTE INFRACTIUNE !!! INCOMPETENTA DIN PARTEA POL FRO ORAVITA !! RUSINE….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.