Vezi cum l-a botezat Valeriu Tabără pe premierul Ponta

Vezi cum l-a botezat Valeriu Tabără pe premierul Ponta

4
DISTRIBUIȚI

Portocaliul Valeriu Tabără a ieşi astăzi în conferinţă de presă pentru a explica, încă o dată, de ce PD-L consideră suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi toate acţiunile care au precedat acest moment ca fiind o lovitură de stat.  Situaţia a fost analizată cronologic şi argumentată punct cu punct.  „ Primul pas a fost aducea Monitorului Oficial în subordinea Guvernului. Al doilea element esenţial a fost schimbarea Avocatului Poporului şi eliminarea atribuţiilor acestuia, pentru a-l împiedica să atace ordonanţa emisă pentru referendum. Revocarea din funcţie s-a făcut total ilegal, fără un raport de analiză” a explicat pedelistul. Legat de cele două camere ale Parlamentului, „adevărata miză fost schimbarea lui Vasile Blaga, care ar fi  trebuit să preia funcţia de preşedinte interimar în momentul suspendării lui Traian Băsescu.


Roberta Anastase nu a fost o ţintă, adevărata miză fiind punerea lui Crin Antonescu la şefia Senatului”.  Desigur, vinovaţii pentru încălcarea principiilor democratice  au fost identificaţi în persoanele lui Victor Ponta Şi Crin Antonescu, care sunt „nişte aventurieri ajunşi la vârful politicii” . Dar, de departe, cel mai rău este premierul Ponta, pe care, în timp de explica de zor cum că este un plagiator, Tabără l-a botezat Victor …Ciorbea. “ Frica de votul popular nu este a lui Băsescu. El nu se teme de acest lucru, ci Ponta şi Antonescu, care încearcă  să diminueze numărul celor care trebuie să participe la referendum”, a conchis Tabără.

4 COMENTARII

 1. Tabara are dreptate, doi papagali care s-au vrut in primele doua functii in stat. In spatele lor insa stau greii ca Voiculescu Hrebenciuc s.a..
  In spatele lui Basescu cine sta?
  Logica e foarte simpla, nu?

 2. Hai Zau! in spatele lui Basescu sta poporul cu spirit gregar, atunci de ce i-e frica ? acum cind friiele sunt in mina altora e mai greu de …………DE!

 3. Voiculescu este unul din greii si marii moguli ai lumii au mai plecat in concediu la Rahova cativa, in curand trebuia sa le stea aproape si Felix(Voiculescu)dar s-a intors dosarul la tribunalul Bucuresti cand se stia ca risca o pedeapsa cu executare ptr.evaziune de vrea 5 ani dar l-a albit Victoras motoras Ponta si Crinela Antonescu,unul ca Base a rupt legea tacerii (omerta)dintre ciocoi ca pana nu demult numai prostimea se ducea la puscarie teroarea este mare in randul parlamentarilor ca deja sau creeat precedente si pot urma multi, de aceea caracatita zbiara si am ajuns sa ma bucur ca nu am prins criza cu balerinele astea doua la conducere ca acum eram praf cu totii(vorbesc de oamenii simplii),multa intelepciune romani!

 4. Da in spatele lui tabara cine sta ?

  – Vrei Boc, Ungureanu, Livache sau Udrea prim-ministru ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Roberta Anastase si Blaga presedinti la „camere” ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Blejnar la „fisc” ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Igas la interne ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Videanu sau Mircea Basescu la „Economie si comert” ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Monica Macovei la „Justitie” ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Funeriu la Educatie ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Rizzi sau EBA la” Tineret si sport” ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei spitale inchise sau privatizate ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei ambulante privatizate ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei scoli inchise ?
  VOTEAZA BASESCU !
  – Vrei Duta la „Casa de sanatate” ?
  VOTEAZA BASESCU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.