A fost decisă soarta fostului prefect Băcală la reducerile din toamnă de...

A fost decisă soarta fostului prefect Băcală la reducerile din toamnă de la Consiliul Judeţean Timiş

5
DISTRIBUIȚI

Încă de la instalarea în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, anunţa că niciun funcţionar din cadrul instituţiei pe care o conduce nu va face politică, şi că din luna septembrie vor exista atât schimbări în organigramă cât şi reduceri de personal, urmând ca 10 % din angajaţi să fie demişi.  O singură nelămurire rămânea la acel moment. Dacă regulile se aplică şi în cazul fostului prefect Mircea Băcală, care odată destituit s-a întors pe postul de consilier la Serviciul de Integrare Europeană din cadrul Consiliului Judeţean Timiş şi a revenit în sânul PD-L.


Bojin promitea la începutul lunii iulie atunci că îl va ierta pe Băcală, care ieşise în stradă alături de pedelişti pentru a protesta împotriva premierului Victor Ponta,  acuzat că îşi plagiase lucrarea de doctorat, dacă va lua parte şi la mitingul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din 15 iulie. Bojin a explicat, ieri, că „domnul Băcală este un funcţionar model şi chiar îşi vede de treaba lui de consilier „, scăpând astfel de reducerile de personal din toamnă.

5 COMENTARII

 1. de ce nu ma mai mira asta ? Ca doar cine tinea catastifele judetului la zi…
  D-l Bojin are probleme cu coloana vertebrala(demnitate si caracter), ca altfel ar fii luat altfel de decizii. Defapt indeplineste toate cerintele necesare unui politician in Romania si in Timis in mod special. Lipsa totala – coloana- asta se cere ! (Lingau?)
  Ciini latra, caravana trece….. nu va bazati pe asta … cinii mai musca dincind in cind……

 2. Ce nu intelegieti bai fratilor?
  Bojin are o singura deviza: DATI BANUL SI RAMANETI PE FUNCTII.
  Asa a ramas si el pe vremea lui Costi director la ape.a marcat omul banu’.
  Va surprinde?
  BOJIN SE PISA PE TOTI CARE L-AU SUSTINUT,ACUM CONTEAZA CINE DA BANU’,NU CULOAREA POLITICA.

 3. Si uite asa un om pe care nu-l da afara IQ-ul din casa isi pastreaza postul de functionar public dupa ce a fost un slujitor credincios si devotat al guvernarii PDL…

 4. Domnu pesedist Titu Bojin, te rog frumos sa-l dai afara pe Bacala fiindca a fost un instrument credincios al PDL. Nu ma forta ca din cauza ta sa nu pot vota USL in toamna. Vreau ca toate uneltele PDL de la toate nivelurile sa raspunda si sa sufere pentru ca au slujit prin forta pe basescu in detrimentul nostru, al cetatenilor. Asa ca vreau ca in septembrie sa il dai afara pe Bacala. Sau ai uitat cum mergea el si cu popoviciu cu masina prefecturii incalcand toate regulile de circulatie si amenintand apoi politistii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.