Ancheta internă a primăriei legată de Parcul Copiilor, cu viteza melcului

Ancheta internă a primăriei legată de Parcul Copiilor, cu viteza melcului

1
DISTRIBUIȚI

La începutul lunii iulie prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, anunţa că a solicitat  Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului să efectueze un control în Parcul Copiilor, după ce mai mulţi părinţi s-au plâns de faptul că anumite echipamente sunt necorespunzătoare şi că micuţii lor s-au accidentat în timp ce se jucau. Ca urmare a neregulilor găsite de Protecţia Consumatorului, Primăria Timişoara a fost sancţionată cu suma de 10.000 de lei pentru toboganele cu pantă de alunecare metalică şi, pentru a  preveni alte accidentări, a fost somată să aducă două tobogane noi, cu pantă de alunecare din plastic şi să obţină  autorizaţia ISCIR pentru carusel în 45 de zile.


În data de 10 iulie,  vieprimarul liberal Dan Diaconu anunţa căva avea loc şi o anchetă internă în instituţia pe care o conduce, pentru a verifica felul în care a fost gestionată renovarea parcului. Din câte se pare, lucrurile se mişcă cu viteza melcului atunci când vine vorba de aplicarea de sancţiuni, asta pentru că nici acum ancheta nu a fost finalizată, ci „va mai dura probabil vreo două săptămâni”, după cum a explicat primarul Nicolae Robu.  Nici situaţia din Parcul Copiilor nu a fost complet rezolvată, căci amenda a fost contestată în instanţă, deoarece legislaţia europeană permite instalarea de tobogane cu pantă de alunecare metalică, iar constructorii sunt nemţi.

1 COMENTARIU

  1. Si azi am fost in parc cu nepotelele.Nu stiu ce tot va deranjeaza,topoganul de inox este atractia copiilor,parintii au obligatia sa citeasca recomandarile.Am vazut o mama care s-a urcat cu o fetita de cca 6 ani si un baietel de 2 ani,i-a pus in brate fratiorul mai mic si a alunecat pe topogan.RISCUL II APARTINE.Ce vina are Primaria ca exista si astfel de oameni?In general copii sunt f.atrasi de acest topogan –

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.