Autorităţile susţin că nu vor fi probleme deosebite la meciul dintre ACS...

Autorităţile susţin că nu vor fi probleme deosebite la meciul dintre ACS Poli şi UTA

1
DISTRIBUIȚI

” Meciul ACS Poli – UTA Arad, de luni,  va fi unul fără probleme.Fosta galerie Poli nu susţine ACS Poli şi UTA este şi ea o echipă destul de slabă, astfel că nu ne aşteptăm să existe violenţe „, a
declarat Dănuţ Laţa, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, astăzi, la întrunirea comisiei judeţene de acţiune împotriva violenţei în sport, de la Prefectura Timiş.


Astăzi va avea loc o întâlnire între organizatori şi autorităţi pentru a vedea exact câţi suporteri arădeni se vor deplasa la Timişoara şi pentru a stabili numărul necesar de echipaje care vor asigura paza, însă meciul se anunţă a fi unul cu grad mediu de risc. Şi, cu toate că partida Poli -UTA nu le pare să le dea bătăi de cap celor însărcinaţi cu paza, lucurile nu stau la fel şi la Teremia Mare şi la Dudeştii Vechi. ” Aici, violenţa pe stadioane este o tradiţie locală şi mulţi arbitri se tem chiar să meargă acolo, în vreme ce echipele se bucură că pleacă întregi, fără să le mai pese dacă au câştigat sau au pierdut „, s-a plâns Cătălin Tiuch, consilier judeţean PSD. În urma celor semnalate de Tiuch, subprefectul judeţului
Timiş, Liliana Oneţ, a cerut ca IPJ Timiş să facă o statistică cu incidentele violente şi sanciunile aplicate în aceste două localităţi.

1 COMENTARIU

  1. Doamne ce idiot trebuie sa fii sa declari ca nu vor fii probleme !!!In ultimii 22 de ani au fost incidente la fiecare meci Poli-Uta indiferent ca era amical,sau de campionat .Problema pe care se pedaleaza este ca paza va fi asigurata de incapabilii de la pol locala care numai pentru asa ceva nu sunt pregatiti .La pescuit boschetari(oricum fara rost si total ilegal)ori la alergat babutele cu patrunjel (un adevarat pericol public !),cam asta este munca la ce preteaza aceste specimene locale dar nu la meciuri.Mai vedem la meci !Fara jandarmi o sa iasa o adevaracune de paruiala de toti banii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.