Avertisment PC – lumea va ieşi în stradă din cauza referendumului

Avertisment PC – lumea va ieşi în stradă din cauza referendumului

1
DISTRIBUIȚI

O slăbiciune – aşa consideră preşedintele Partidului Conservator Timiş, Maria Grapini, acceptarea de către USL a pragului de 50 la sută pentru referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Acesta spune că, momentan, Curtea Constituţională are toate datele necesare pentru validarea scrutinului din 29 iulie şi că punând cap la cap Legea Referendumului,  Legea alegerii preşedintelui, alegerile din 2009 şi referendumul din 2007 nu se poate ajunge la alt rezultat.  ” Dacă nu se va valida înseamnă că nu este o decizie juridică, ci una politică.


Cei care au luat decizia politică trebuie să îşi asume. Ieşirea procurorilor pe teren va duce la frământări sociale şi la
ieşiri în stradă.  Avertizăm acest lucru public”, a conchis Grapini.

1 COMENTARIU

  1. PC e mult prea mic sa faca singur ceva.

    DAr, afirmatia „Cei care au luat decizia politică trebuie să îşi asume” este destul de grava. Lafel si aminintarea cu iesirea in strada.

    Ma mira faptul ca acum toti oliticienii si-au adus aminte de „popor” si durerile sale. Cand agenda politicianului a corespuns cu agenda cetateanului, a poporului!

    Isi aduce cineva aminte de o intalnire cu politicienii sau deputatul pe care l-a votat acum 4 ani?

    De ce nu spune Doamna Grapini ca isi apara seful de procesele pe care le-a lugit pana aproape de prescriptie. Are datorii fata de fostul sef de partid?

    De ce se uita de domnia legii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.