Avertisment pentru Ciuhandu de la noul șef al filialei țărăniste

Avertisment pentru Ciuhandu de la noul șef al filialei țărăniste

3
DISTRIBUIȚI

„ Nu mă tem de domnul Gheorghe Ciuhandu în cazul în care va candida pentru şefia PNŢCD Timiş. Ba mai mult, vreau să propun să i se acorde funcţia de preşedinte de onoare la filialei”, a declarat astăzi noul şef al PNŢCD Timiş Valentin Moldovan, înscăunat printr-o hârtie venită la începutul acestei săptămâni,  de la Bucureşti, din partea preşedintelui de la nivel naţional Aurelian Pavelescu.  Despre numirea sa, Moldovan spune că schimbare era necesară  pentru că mandatul fostei conduceri expira la data de 27 iulie.


Ba mai mult, decizia s-ar fi luat în data de 22, singura scăpare fiind faptul că hârtia s-a transmis mai târziu către filiala din Timiş.  Întrebat dacă ştie de ce a fost demis Ciuhandu, noul preşedinte al ţărăniştior din Timiş a explicat că „ probabil din cauza faptului că a declarat de multe ori că vrea să iasă din cloaca politică”.  Moldovan crede că ejectarea lui Ciuhandu nu are de-a face cu faptul că acesta a ignorat decizia lui Pavelescu de a nu ieşi la vot la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Cu toate acestea, noul preşedinte a declarat că „ nu mai vrem să fim aripi şi aripioare”, motiv pentru care ţărănişti din Timiş nu vor mai avea liber la alianţe, ci se vor vedea nevoiţi să se spună ordinelor de la nivel central, care, cel puţin acum, dau ca sigură o alianţă cu pedeliştii şi mişcarea civică iniţiată de Mihai Răzvan Ungureanu.

3 COMENTARII

  1. Ori autorul articolului nu a inteles exact ori PNTCD Timis a luat-o complet razna: cum adica sa se alieze cu PDL si MRU??? Pai voi nu mai sunteti PNTCD ci exact PCR atunci. Tradatori imputiti se zvarcoleste Seniorul Coposu in pamant pentru ceea ce faceti.

  2. Ce se intampla cu Timisoara? Puteam sa mor aparand punctul 8 al proclamatiei de la Timisoara si am citit acum cateva saptamani ca Societatea il sustine sau se alatura, asa ceva, lui MRU. Mi-e scarba rau. Dupa ce au sustinut un securist in locul unui secretar de partid au esuat in barca,sa nu zic vaporul,unui secretar PCR si membru supleant si om de „servicii”. Mi se rasucesc in mormant mosii. Am uitat sa le atrag atentia asupra banilor de la OMV. Tot inainte tovarasi din Societatea Noul PCR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.