BMW-ul X6, condus de interlopul Smeu, confiscat de poliţişti. Vezi ce permis...

BMW-ul X6, condus de interlopul Smeu, confiscat de poliţişti. Vezi ce permis avea pe parbriz

8
DISTRIBUIȚI

Poliţia Timiş a anunţat, astăzi, că angajaţii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei Rutiere au confiscat o maşină de lux în valoare de aproximativ de 80.000 euro pentru că „autoturismul în cauză face obiectul unui dosar penal instrumentat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani, deoarece respectivul autovehicul a fost sustras la data de 29.06.2012, din municipiul  Botoşani”. La volanul BMW-ului X6, care a fost oprit  la intersecţia străzilor Aleea FC Ripensia cu Bulevardul Vasile Pârvan, era Smeu Ioan Alexandru de 34 de ani, din Giroc, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara. Numele lui Smeu a apărut în unul din scandalurile monstru de la Fratelli, unul dintre martorii oculari povestind atunci că „apare un individ pe care îl cunosc din vedere, celebru interlop prin Timișoara, are un X6 BMW cu număr B XX ZME, am înțeles că numele sau porecla lui e Zmeul sau Smeul.


Ajunge tipul ăsta cu X6-le lui, în trening, iasă cu o bâtă de base-ball în mână și o tot agită printre tipii care se băteau. A lovit de câteva ori niște tipi, apoi a fugit după tipul ăla fără tricou pe el, de care povesteam mai devreme. Se auzeau tot felul de țipete prin bătaie acolo, precum că, nu știu care dintre tipi nu respectă niciodată pe nu știu care din tabăra cealaltă. Tot se repeta chestia asta, erau unii care se băteau și, acum, se pare, pionii principali își strigau chestia cu lipsa de respect… Tipul cu X6, cu bâta, îl urmărea printre curioșii de pe terasă pe tipul dezbrăcat de tricou și, la un moment dat, l-au prins câțiva pe tip și ăsta dădea cu bâta în el. Apoi, lupta sa extins, doi tipi au ajuns împinși în Bega de alți tipi”. Maşina condusă de Smeu s-a remarcat prin faptul că pe parbrizul era pus un permis de liberă trecere eliberat de Parlamentul României, mai exact de Camera Deputaţilor. Când a fost oprit de poliţişti pentru a-i ridica maşina, şoferul şi-a luat permisul de la Parlament. Autoturismul depistat a fost indisponibilizat urmând să fie predat poliţiştilor din judeţul Botoşani în vederea continuării cercetărilor.

 

 

8 COMENTARII

 1. Oare nu mai toarna baiatul suficient de l-au luat?
  Si asa el si trupa lui Gherman sunt niste sifoane care sunt mana in mana cu garda.
  Pai se stie in tot orasul ca baietii lui Gherman au protectia politiei si ca toate drogurile ce se confisca pe la razii,vand astia in Fratelli.
  M

 2. Poate l-a facut Ilie Sarbu consilier parlamentar la el si de aia are permis de acces.
  Oricum se stie ca baiatul a facut diverse „servicii” si „donatii” pentru USL.

 3. interlopu puli e soarecu asta,ce kkt il tot ridicati in slavi atat ca e un lake fausat……la puscarie si cu ceilati prieteni din anturajul sau si turnatorii militeni care isi beau mintile cu asemenea gunoaie prin cluburi d noape si bodegi

 4. Zmeu din Giroc??? Acum il faceti si banatean? E un oltean venit in Timisoara in slapi de cauciuc….
  Sper ca militienii i-au dat slapii in schimbul BMW-ului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.