Capturi de week-end ale rutieriștilor – vitezoman care gonea cu 145 km/h...

Capturi de week-end ale rutieriștilor – vitezoman care gonea cu 145 km/h și alcoolizați la volan

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Rutieră au avut un sfârșit de săptămână încărcat, din care nu au lipsit controalele și șoferii pericol public. Agenții din cadrul  secţiei 10 Rurală Făget l-au oprit pentru control, ieri la ora 19.30, un autoturism care era condus de către R. Alexandru, de 41 de ani, din Timişoara. În urma testăriicu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Orăşenesc Făget pentru recoltarea de probe biologice.


Câteva ore mai târziu, un alt șofer „afumat” a fost prins pe raza localităţii Fârdea –  C.C. Florin, de 35 de ani, din Topolovăţul Mare, care avea o alcoolemie de de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Recordul săptămânii a fost stabilit de B.Szabolcs de 26 de  ani, din Variaş, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Sânnicolau Mare având o alcoolemie 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma unei alte acţiuni, a fost prins S.G.Marian domiciliat in Austria,  care a condus un  autoturism pe DN6,  fiind înregistrat de aparatul radar în timp ce gonea cu viteza de 145 km./h. Şoferul a rămas fără permis de conducere. În schimb,  R.Lucaci, de 45 de ani, din Făget, s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prins la volanul unui autoturism, deşi acesta nu are permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.