Cât câştiga la un transport un cărăuş de ţigări de contrabandă. UPDATE...

Cât câştiga la un transport un cărăuş de ţigări de contrabandă. UPDATE 1 Cine a fost arestat

5
DISTRIBUIȚI

Ancheta în dosarul DIICOT, care vizează gruparea de contrabandişti de ţigări care acţiona în zona Banloc – Toager şi în care a fost împuşcat mortal un contrabandist sârb, scoate la iveală noi detalii despre modul de acţiune al acestora. Aceştia ieşeau legal din ţară şi cu ajutorul partenerilor sârbi aduceau ţigările peste fâşia verde în România, ascunzându-le în diverse locuri.


Ulterior, reveniţi în ţară, recuperau tutunul şi-l vindeau rapid mai departe. Anchetatorii au documentat 21 de transporturi de ţigări. Conform traficantului prins în flagrant, liderii  grupării îi dădeau câte 200 lei pentru fiecare transport de ţigări din frontieră până la depozit.

Cel de-al doilea lider al grupării, Adam Cosmin, zis  „Bacia”, care era căutat de anchetatori, s-a predat, astăzi, fiind imediat reţinut. Acesta împreună cu Ioţin Bogdan, zis „Didi”, Bukor Irina, Pop Adrian, Mocan Ioan, Viman Silviu şi Zaha Alexandru au fost prezentaţi, în această după amiază, cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş. Ceilalţi patru suspecţi reţinuţi, Pop Lucica, Gavra Ilie, Scorobete Romulus şi Vâlcu Florin, au primit de la procuror interdicţia de a părăsi ţara. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 În urma audierilor de la Tribunalul Timiş, instanţa a decis arestarea pe 29 de zile a celor şapte suspecţi care au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă.

5 COMENTARII

  1. ha ha ha ce repede stit sa ziceti de didi,dar de mimi interlopu ati uitat,traficantu de arme,si informatoru nmaru 1 al politiei de pe zona,cel mai mare detinator de munitie ea find ascunsa in camera din fata sub podea,iar glocku 9mm se afla in partea stanga la cos in pod

  2. ia lasatil pe acolicu asta in pace ca asta ce ii pe el atata are noroc ca sia facut un garaj acuma sa isi bage tigarile si munitia ca armamentu se alfa la alti in pod

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.