Ciuhandu atacă dur noua conducere a PNȚCD Timiș. Cum comentează propunerea de...

Ciuhandu atacă dur noua conducere a PNȚCD Timiș. Cum comentează propunerea de a deveni președinte onorific

2
DISTRIBUIȚI

Fostul lider al ţărăniştilor din Timiş, Gheorghe Ciuhandu, demis săptămâna trecută” de către un preşedinte nelegitim al PNŢCD – Aurelian Pavelescu”  se dezice de noua echipă instaurată în fruntea filialei de Timiş. Fostul edil şef al urbei de pe Bega le transmite celor care fac parte din actuala conducere interimară că „ aştept de la aceştia să se delimiteze public de mişcarea lui Aurelian Pavelescu şi Valentin Moldovan şi să acţioneze în spiritul celor stabilite în Biroul Judeţean de Conducere, respectiv pentru organizarea de alegeri interne în cursul lunii septembrie a acestui an, pentru a avea o conducere legitimă care să fie expresia dorinţei membrilor PNŢCD din Timişoara şi judeţul Timiş, şi nu a unui grup care încearcă să uzurpeze PNŢCD ”.


Țărănistul anunţă că nu este de acord cu alianţa politică cu PD-L, anunţată de Valentin Moldovan noul preşedinte al PNŢCD Timiş pentru că „ consider că aceştia poartă cea mai mare parte din vină pentru situaţia în care a ajuns România astăzi, drept pentru care rămân consecvent poziţiilor pe care le-am exprimat de nenumărate ori de-a lungul ultimilor opt ani. Voi combate public orice încercare de asociere a imaginii mele cu susţinerea acestor persoane ”. În încheiere Ciuhandu anunţă că „ cu riscul de a mă expune la o eventuală excludere din PNŢCD, nu voi accepta compromisul şi impostura şi nu le voi gira prin acceptarea  vreunei funcţii onorifice din partea acestui grup care acţionează nu în folosul PNŢCD, ci al propriilor interese.Intenţionez să rămân în PNŢCD şi nu doresc să fac parte din nici un alt partid, dar nu pot să îmi ascund dezamăgirea faţă de faptul că şi în Timişoara, la fel ca în întreaga societate românească, interesele personale ale unora au ajuns să fie mai importante decât principiile şi idealurile care ar trebui să ne ţină împreună ”.

2 COMENTARII

  1. Mai mare rusine decat sa fii aliatul unui partid fanaticoid de factura PDL si sa te subordonezi lui Pavelescu ,,Ala mic cu capul mare” nu exista. Foarte bine d-le Ciuhandu ca ati ales sa fiti vertical si ca nu acceptati impostura propusa de PDL, partidul distrugator de tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.