Clanul țigănesc Dulcea a făcut să tremure geamurile Poliției Timiș

Clanul țigănesc Dulcea a făcut să tremure geamurile Poliției Timiș

6
DISTRIBUIȚI

Chef de pomină au făcut, astăzi, peste drum de Poliția Timiș țiganii din clanul Dulcea. Pretextul a fost botezul strănepoatei şefului de clan. În curtea vilei s-a întins masa, s-a dat drumul la boxe la maxim ca să se audă bine lăutarii şi au început să curgă invitaţii.  Care au făcut concurs de limuzine, chiar dacă multe dintre ele erau închiriate – Bentley, Ferrari, Mercedes, Maybach sau BMW.


Maşinile au fost lăsate pe bulevardul Take Ionescu, multe fix sub semnele de parcarea interzisă. La intrare, pa petrecăreţi i-au aşteptat majordomii, traşi la frac şi mănuşi albe. Mesenii, care cu tricouri de firmă cu gulerul ridicat, care cu ţinute copiate după filmele de epocă, s-au înfruptat la adăpostul umbrelelor şi pălăriilor din bunătăţile întinse pe mese. În acest timp, lăutarii cântau cu foc „Dă-te mare că ai valoare, dă-te mare că ai cu ce” de se cutremurau geamurile Poliţiei. Dar nimeni nu a oprit show-ul pe motiv că nu s-au primit reclamaţii de la cetăţeni. Câţiva poliţişti în civil au supravegheat cheful, iar echipajele de la Rutieră au trecut nepăsătoare pe lângă maşinile parcate ilegal. Pe când se făceau dedicaţii pentru Clinton Mondialu şi pentru Gradu de se auzeau din mijlocul bulevardului, un echipaj de la Poliţia Locală a reuşit „eliberarea” staţiei de troleibuz de lângă Poliţia Timiş de limuzinele parcate. Cheful a continuat cu cea mai frumoasă doină „cine face legea-n piaţă”.

6 COMENTARII

  1. Asa mi place aci la Banat, dansam tontoroiul in noul meu berou, mi mare decat la IGPR pe manelele lui Guta si Salam. Zau, ca nu imi mai vine sa plec de-aci

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.