Consiliul Judeţean Timiş a decis câţi bani dă anul acesta pentru ACS...

Consiliul Judeţean Timiş a decis câţi bani dă anul acesta pentru ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat astăzi, în cadrul unei şedinţe, aderarea la Asociaţia ACS Poli Timişoara. Conform hotărârii votate în unaninimitate  s-a constatat încetarea contractului privind  darea în folosinţă a Stadionului Dan Păltinişanu către FC. Politehnica şi acordarea dreptului de folosinţă gratuită către ACS Poli pe o durată de patru ani de zile. Dacă de la Primăria Timișoara echipa a primit două milioane pentru acest an, de la Consiliul Judeţean a fost aprobată suma de 1. 000.000 de lei pentru anul 2012.  Pentru a evita probleme din trecut, când deşi consiliul cotiza către Politehnica, Marian Iancu nu achita banii necesari pentru întreţinerea stadionului, Bojin a precizat că 700.000 de lei vor merge direct în contul echipei, iar restul de 300.


000 de lei vor merge către Direcţia Prestări Servicii din cadrul CJ Timiş, cea care administrează stadionul, pentru a se asigura că nu vor mai exista probleme legate de neplata utilităţilor. La propunerea consiliului director al echipei, suma totală poate fi împărţită şi altfel în cazul în care, spre exemplu, sunt necesari mai mulţi bani pentru întreţinerea stadionului, a mai lămurit Bojin.

Tot conform hotărârii CJ, conducerea ACS Poli  va fi nevoită să prezinte trimestrial  un raport  privind modul de utilizare a contribuţiilor, iar în fiecare an va avea parte de  un audit efectuat de către personalul de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean. În calitatea de reprezentant în asociaţia generală a asociaţilor, Bojin şi –a cedat atribuţiile către Marcel Mihoc, secretar general al PSD şi favorit în cursa pentru vicepreşedinţia Consiliului Judeţean Timiş. Atribuţiile privind reprezentarea în consiliul director au fost cedate către vicepreşedintele CJ, Călin Dobra, pentru că „ ştiţi că dumnealui are abilităţi în acest domeniu”, Dobra fiind profesor de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.