Pedelistul Ostaficiuc, dat exemplu de Daniel Vighi ca politician corupt care ar...

Pedelistul Ostaficiuc, dat exemplu de Daniel Vighi ca politician corupt care ar trebui eliminat

5
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele Societăţii Timişoara, profesorul universitar Daniel Vighi, a solicitat astăzi, în cadrul conferinţei organizate la Timişoara de către Noua Republică despre corupţia politică,  ca partidele să fie curăţate de oamenii corupţi. ” Cerem organizarea unor comisii de etică. Suntem de acord cu platforma de dreapta, dar dacă nu facem comisii de etică şi nu selectăm oamenii, cădem în vechea ambuscadă „, a atenţionat profesorul.


Şi pentru a fi cât mai convingător, acesta a exemplificat cu unul din liderii partidelor politice din judeţ, nimeni altul decât „domnul Costi, care are şi el probleme care nu dau bine” (n.r. Constantin Ostaficiuc  – preşedintele PD-L Timiş, declarat de
ANI în conflict de interese ). Într-o emisiune la TVR Timișoara, Daniel Vighi a susţinut, în urmă cu câteva zile, că „îi vom cere lui Ostaficiuc să nu mai candideze, dacă ne va asculta cineva. E bine?”  Recent, Societatea Timişoara a semnat un acord de colaborare cu Iniţiativa Civică de Centru –
Dreapta, condusă de Mihai Răzvan Ungureanu.

5 COMENTARII

  1. La puscarie cu acest cetatean cameleon,o rusine a orasului Timisoara,pe tot parcursul vietii de politician a avut o masca de lord,a „luptat” pentru timisorean pana-n panzele albe,pe cand acest sarlatan,a jefuit,a schimbat oameni din functii „cheie”,a mintit,numai ca sa-i mearga lui bine.Daca ne luam dupa gargara ieftina din acesti 8 ani de prosteala pe fata,drumurile facute in dinastia „brand Costi”ar depasi Zidul Chinezesc”!?!Rusine!!!

  2. Eu am un fix: astept ca dl profesor D. Vighi sa ia public atitudine (cum a facut in cazul plagiatului comis de Victor Ponta) impotriva plagiatului comis de procurorul sef al Romaniei (si a comisiei de sustinere a tezei de doctorat – teza sustinuta la Universitatea de Vest din Timisoara) si impotriva Elenei Gabriela Udrea, care a declarat ca o lucrare stiintifica semnata de ea care a fost dovedita ca fiind un plagiat de la inceput pana la sfarsit nu a fost de fapt scrisa de ea ….
    Daca ar fi sa ma intind, as zice ca mai astept ca domnia sa sa ia atitudine public (mai precis, sa se mire foarte tare) fata de faptul ca atat deputatul Popovici (cel a carui familie a inchirat printr-o firma Clubul CFR pe cel putin 15 ani platind o chirie mai mica de 1 euro/mp), cat si presedintele CJT si-au luat doctoratul (la Universitatea de Vest din Timisoara), desi nu aveau lucrarii stiintifice scrise si publicate pana atunci ….

  3. Banii „papati” de Ostaficiuc din acel proiect mega european,desfiintarea bastionului,care a reusit sa „traiasca” in forma regimului fanariot,peste 300 de ani, a izbutit acest nemernic care scoate din el numai cuvinte pompoase,”ne-au taxat timisorenii”,”pentru euro regiune”,de fapt il doare in penis!!!A tinut nivelul chiriilor la un pret supraomenesc,2-3 ani,si-a batut joc de toata Timisoara,cine?un escroc,un razbunator!La puscarie cu aceast X!Zece blocuri se construiau din acei bani.cretinule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.