Copile cu handicap, violate, tâlhărite şi traficate de mai mulţi timişoreni

Copile cu handicap, violate, tâlhărite şi traficate de mai mulţi timişoreni

4
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au descins în această dimineaţă la mai multe locaţii din Timişoara pentru a-i ridica pe mai mulţi suspecţi acuzaţi de traficarea, tâlhărirea şi violarea mai multor minore cu handicap.


Ancheta DIICOT a scos la iveală faptul că exista o „reţetă” după care se acţiona. Fetele, cu vârste între 12 şi 16 ani, erau căutate în zona Gării de Nord din Timişoara şi a azilului de noapte, racolatorul fiind Ioan B., de 60 de ani, care în 2002 a mai fost condamnat pentru proxenetism şi act sexual cu un minor. După ce erau violate, victimele erau ameninţate ca să tacă şi să se supună ordinelor primite. Erau apoi plasate de ceilalţi suspecţi altor clienţi pentru sume între 10 şi 100 lei. Fetele care primeau alocaţie pentru handicap erau ameninţate şi bătute ca să le dea indivizilor banii. Până acum, anchetatorii au  descoperit şase victime. Cei cinci suspecţi sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori, viol, tâlhărie, act sexual cu un minor și urmeayă să fie duși la DIICOT Timișoara pentru audieri.

4 COMENTARII

  1. Eh, ceva ceva este la mijloc iar cei vinovati sa plateasca…dar si povestea din rechizitoriul procurorilor este bombastica! Exista deja o cutuma in a inflorii oarecum faptele infractorilor! Keep ahead 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.