Cum vrea să combată contrabanda noul șef interimar al Poliției Timiș

Cum vrea să combată contrabanda noul șef interimar al Poliției Timiș

5
DISTRIBUIȚI

Comisarul șef Costin Tătuc,  împuternicit la comanda Poliției Timiș „pentru maxim şase luni de zile”, şi-a prezentat, astăzi, obiectivele pe care şi le-a propus până se va întoarce ca adjunct al Direcţiei Poliţiei Rutiere din IGPR. Prahovean la origine, Tătuc a explicat că venirea sa în Timiş „nu a fost o opţiune.


Este o misiune, nu se alege, se execută”. Pe lângă o disciplină a traficului rutier din Timişoara, Tătuc a anunţat ca obiective combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei şi destructurarea grupărilor infracţionale. Întrebat cum va reuşi acest lucru, în condiţiile în care este nou în judeţ, nu cunoaşte situaţia din teren şi trebuie să lucreze cu aceeaşi echipă care a fost şi până acum, şeful Poliţiei Timiş a susţinut că se bazează pe „colectivul bun” „sprijinul celorlalte instituţii cu care colaborăm”. Până la atingerea obiectivelor, comisarul şef Tătuc a anunţat că a preluat maşina de serviciu a inspectorului şef, după ce în primele zile s-a plimbat cu BMW-ul pe care-l avea de la Bucureşti.

5 COMENTARII

  1. daca dorea sa stopeze contrabanda putea sa dea in dotarea politiei rutiere acel BMW pentru a putea opri in trafic masinile de sute de cai putere pe care le folosesc contrabandistii cand transporta tigari! cum vrea sa stopeze contrabanda cu tigari in timp ce contrabandsitul fuge de politie cu un BMW seria 7 iar politia incearca sa-l prinda cu niste rupturi de loganuri din anul 2005, in statele cu apa calda masinile politiei se schimba tot la 3 ani, exemplul clar Ungaria care de la skoda RS a trecut la ultimul model de skoda RS dar anul 2011

  2. Bravo! Acest domn, de la circulatie,a invatat cuvinte noi! Va destructura el grupurile criminale organizate cu alcooltestul!!!!!Nici nu are in subordine structuri de combatere a crimei organizate, dar el nu stie! Cred ca se va ocupa si de donarea de sange, arteziene si colectarea diferentiata a gunoiului menajer! Un alt vanetic, un alt „bun profesionist” care se baga in seama pe teme necunoscute….Greata provocata e mare! „Colectivul bun” nu-l vrea! Sa taca, sa-si scrie in cv functia si sa plece! Asta vor toti. Niste nepriceputi,pusi politic, fara nicio noima sau pricepere. Halal tara,halal conducatori! Seppuku: singura recomandare! BANZAI!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.