De ce umblă românii cu cărţi de identitate falsificate

De ce umblă românii cu cărţi de identitate falsificate

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la vama Cenad s-au confruntat, în ultima perioadă, cu mai multe tentative de trecere a frontierei de către persoane care aveau documente de identitate falsificate. Ieri, în jurul orei 16.00, s-au prezentat pentru intrarea în ţară două persoane, o femeie şi un bărbat care au prezentat pentru control cărţile de identitate.


Pentru că avut suspiciuni, agenţii au verificat documentele cu aparatura specială, stabilind că sunt  false – lipsesc elementele de siguranţă, nu reacţionează la lampa cu ultraviolete, nu prezintă impresiuni fluorescente. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele sunt din România, cu vârste de 19 respectiv 28 ani. Cei în cauză au declarat că au procurat cărţile de identitate de la o persoană necunoscută din Bucureşti deoarece nu posedă carte de identitate. Acum cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat.

1 COMENTARIU

  1. Du-te cu una falsa la Naidas pe tura lui TOC si vei trece linistit la sarbi si tot linistiti te vei si intoarce ,daca nu vad sarbii evident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.