IMPOLITEȚE Fostul primar Ciuhandu nu a fost invitat la Ziua Timișoarei

IMPOLITEȚE Fostul primar Ciuhandu nu a fost invitat la Ziua Timișoarei

3
DISTRIBUIȚI

Cel care a condus Timişoara vreme de 16 ani , fostul primar ţărănistul  Gheorghe Ciuhandu, a primit două lovituri grele în decursul unei singure săptămâni. Dacă numai zilele trecute Ciuhandu a fost schimbat de la şefia PNŢCD Timiş , fiind înlocuit de către Valentin Moldovan ca urmare a unei adrese venite de la Aurelian Pavelescu şeful partidului, astăzi, fostul edil şef nu a fost invitat la festivitatea de la consiliul local, cu ocazia zilelor Timişoarei.


Desigur, că nimeni nu îşi asumă răspunderea pentru eroarea care nu face deloc cinste actualei administraţii. Primarul Nicolae Robu a explicat jenat că nu s-a ocupat de listele cu invitaţi şi că nu ştie de ce Ciuhandu nu a fost chemat la ceremonie. Departamentul de Comunicare al Primărei Timişoara, cel care se ocupă cu trimiterea invitaţiilor, a explicat că de fapt niciun fost primar al oraşului nu a fost vreodată chemat la astfel de manifestaţii, spălându-se astfel pe mâini de gestul care face ruşine unui oraş civilizat aşa cum se pretinde a fi Timişoara. Totuşi, la ceremonie au luat parte mai multe personalităţi locale printre care preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin şi prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu. Curios este faptul că de pe lista invitaţilor nu a fost omisă fosta şefă a Departementului de Comunicare din Primăria Timişoara, Violeta Mihalache.

3 COMENTARII

  1. Tanti loredana , ai scris un articol de kkt. ….,,gestul care face ruşine unui oraş civilizat aşa cum se pretinde a fi Timişoara”..Dute tu !! Rusine sa-ti fie tie cu un asa ,,harticol”. Nu cumva crezi ca ne-am cam saturat de mutra cu fatza imblanita a ciuhandului ??!! Foarte bine ca nu l-au chemat pe bou. E un gest de intrare in normalitate. Ciuhandu impreuna cu ciracii lui ar trebui cercetati si sa dea inapoi tot ce-au furat in acesti ani.

  2. Desigur, Timisoara nu este nici pe departe atat de civilizat pe cat pretind unii.
    Desigur, Ciuhandu a sfarsit prin a fi simpatizat de un numar foarte restrans de locuitori (lucru pana la urma normal, daca ne gandim ca ultima oara cand a fost reales a fost votat cam de un sfert din timisorenii cu drept de vot… si ca Primaria a fost implicata intr-o serie de chestii nashpa).
    Dar asa cum la o festivitate organizata anii trecuti la Prefectura (= Institutia Prefectului…) au fost invitati toti cei care s-au aflat la conducerea judetului (inclusiv inainte de Revolutie), este de bun simt ca Primaria & CLT sa sarbatoreasca Ziua Timisoarei in prezenta fostilor primari, indiferent daca le sau ne place sau nu de ei.
    Din pacate, autoritatilor locale le cam lipseste pojghita aceea subtire care acopera tot ceea ce este uman si urat si se numeste civilizatie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.