Război între Societatea Timişoara şi PSD pe tema numirii directorilor de şcoli

Război între Societatea Timişoara şi PSD pe tema numirii directorilor de şcoli

7
DISTRIBUIȚI

Societatea Timişoara atenţionează că Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş urmează să facă numiri politice la conducerea mai multor şcoli din judeţ.  „Astfel, va fi schimbată prof. dr. Florica Puşcaş directoare din 1998 la Colegiul Bănăţean Timişoara, cu rezultate de excepţie la nivel judeţean şi naţional, cu Sorin Ionescu, vicepreşedinte P.S.D. Timiş, Sanda Junea, de la Colegiul „Grigore Moisil” Timişoara, cu Cerasela Bociu, soţia primarului P.S.D. din Jebel, prof. dr. Dumitru Tomoni de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Făget, cu Birău Victor, adus tocmai de la Liceul „Jean Louis Calderon” din Timişoara în ciuda faptului că acelaşi profesor a fost destituit din funcţia de director în 2010 pentru fals, uz de fals şi management defectuos, în urma reclamaţiilor făcute de fostul şi actualul primar al Făgetului, profesor Marcel Avram.


Acum, la insistenţa deputatului P.S.D. Dorel Covaci, perdant în alegerile locale de la Făget din 2012, se încearcă numirea lui Birău la Făget pentru a se crea o stare de tensiune în şcoală şi în localitate şi a se sfida cei peste 80 de dascăli titulari ai liceului cu grade şi doctorate şi cu performanţe la nivel judeţean şi naţional”, se arată în comunicatul emis de Societatea Timişoara, care atenţionează că astfel de schimbări sunt plănuite şi în localităţi precum Lugoj şi Sânnicolau Mare. Şeful PSD Timiş, Titu Bojin a replicat, astăzi, că ” Societatea Timişoara devine un apendice al PDL-ului,  care începe să vorbească.  În 2009 PDL a schimbat tot ce înseamnă şefi de deconcentrate şi nu a mai fost Societatea Timişoara sus pe schelă. Acolo unde au fost concursuri şi acolo unde au fost directori titularizaţi care îşi văd de treabă nu va fi nimeni schimbat. O să cer de la PDL, prin Societatea Timişoara, să îmi pună nişte tabele cu propuneri de directori de şcoli „.

7 COMENTARII

 1. In 2004, Sorin Ionescu a fost si organizatorul olimpiadei la istorie, la Colegiul Banatean, dar si unul dintre profesorii cu elevi in concurs. Din motive de concurenta cu profesorul de istorie al fiicei mele, a dezavantajat-o si depunctat-o, prin falsificarea lucrarilor; a fost sanctionat pentru fapta lui. Acum un astfel de om vine sa ia Colegiul, sa-l faca praf cu mentalitatea lui de hot!

 2. Asta nu mai este societatea Timisoara ci un cuib de politruci ai lui basescu. Vighi, animalul ala din poza, este atat de rau la suflet incat acum are cancer. Nevasta lui Mihalcea este avocata tiganilor interlopi din Timisoara. Cred ca toti cei de la societatea asta vor primi de la Dumnezeu exact pe masura faptelor lor.

 3. Cine se mai uita-n gura ciumetzilor portocacalii de la asazisa societatea timisoara ?? Are perfecta dreptate dl. Bojin, astia sunt niste capushe profitoare , niste nulitati. Vai de pla lor ! Mai rimi mananci rahat si imprastii zvonuri false si puturoase. Minti ca basexu , gunoiule. Prof. dr.Ionescu Sorin este un tanar competent , serios si foarte indragit de elevi. Hoashca aia traseista de pushcash are de toate , numai obraz si caracter nu. Abia astept sa aud ca au ejectat-o si pe curva aia muxx de la Economic……………

 4. D-le Vighi, cind a fost Popescu, de ce nu te-ai implicat? Ti s-a parut normal ce face? Ar trebui sa ti se interzica sa te folosesti de „Societatea Timisoara” ! Nu vorbi in numele timisorenilor. Nu sint in nici un partid, nu sint in nici o asociatie, dar cind citesc sau aflu ce prostii debitati, ma apuca scirba! Nu as avea nimic impotriva, daca de-a lungul timpului , v-ati fi implicat , si ati fi fost de partea dreptatii! Dar dupa cite vad , nu va intereseaza decit voi sa o duceti bine! IMBUIBATI! Tot acolo ajungem toti! 2 metri patrati! Diferenta este ca unii mor curati, iar altii vinduti! Iar d-le Vighi, banuiesc , ca faci parte din a doua categorie!

 5. mah vighi
  cie mufa di bu*langiu batrin ai. sa fiu a dreacu dache te mint. uoooooooooooooooooooo moshule pervers. la ocna cu tini satz faca aia rozeta praf.

 6. De data asta Bojin are perfecta dreptate – unde erau Daniel Vighi & Co cand PDL a facut numiri pe crriterii politice???!!
  De ce Vighi & Co nu-si fac un ONG care sa-si propuna prin statut sa-l sustina pe Traian Basescu si duap ce va ajunge la inchisoare pentru casa din strada Mihaileanu?
  De ce Vighi & Co nu sufla o vorba despre faptul ca procurorulo Romaniei a plagiat pe scara larga in teza de doctorat sustinuta la Timisoara in decembrie 2011?
  De ce Vighi & Co nu sufla o vorba despre faptul ca Elena Udrea a declarat ca un studiu stiintific pe care si=a pus semnatura si care a fost dovedit ca palgiat de la inceput pana la sfarsit nu a fost scris de ea, ci de altcineva, al carui nume nici nu il mai stie?….
  De ce Daniel Vighi tine sa se faca de ras de cate ori ia atitudine in public?….
  De ce Societatea Timisoara nu mai inseamna nimic de peste 10 ani de zile nici macar pentru timisoreni?…

 7. POSTARE PRESSALERT TIMISOARA Sorin Iliesiu….

  „Actuala societate Timisoara este o cloaca de infecti cancerosi….”scrie Preafericitul
  NU SUNT DE ACORD CU ACEASTA DECLARATIE, DAR CAND AM VAZUT CUM SOCIETATEA TIMISOARA SUSTINE SA RAMANA PE FUNCTII DIRECTORII CARE NU AU SUSTINUT NICIODATA UN CONCURS DE OCUPAREA FUNCTIEI SI AU UN PROCENT DE PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT DE 8% ( vezi cazul lui Cosmin Gheorghe de la Colegiul Valeriu Braniste Lugoj) POT SPUNE CA SOCIETATEA TIMISOARA POATE INFECTA CANCEROS SISTEMUL EDUCATIONAL DIN INTREG JUDET TIMIS. Oare Societatea Timsoara promoveaza valorile sau nonvalorile atunci cand discutam de educatie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.