„Regele asfaltului din Banat” o dă în cratere cu salariile angajaţiilor de...

„Regele asfaltului din Banat” o dă în cratere cu salariile angajaţiilor de la TVT 89. Vezi scrisoarea deschisă trimisă de un reporter

1
DISTRIBUIȚI

Georgică Cornu, supranumit „regele asfaltului din Banat”, nu şi-a mai plătit angajaţii de la televiziunea TVT 89 de trei luni de zile, unii dintre ei fiind daţi afară, iar ultimii hotărând să plece de bună voie. Ultimul mesaj pentru Cornu a venit de la reporterul Ovidiu Ţarcă care, după ce nu şi-a primit salariul de trei luni, i-a transmis „regelui asfaltului” o scrisoare deschisă în care îi transmite că ” sunt unul din cei 2000 de angajați de care vă bateți joc de câteva luni cel puțin.(Asta e verificată din sute de surse). Eu am trecut printr-o experiență similară acum 2-3 ani, dar patronul de atunci s-a dovedit a fi un domn. Aș aprecia dacă mi-ați putea da din salariul meu pe ultimele 3 luni măcar banii de chirie, în caz că vă îndurați, poate îmi dați și restul banilor. Am un mare defect. Spun adevărul! Și ceea ce s-a petrecut la TVT 89 în ultima lună este înfiorător.


E imposibil să-ți faci meseria în asemenea condiții, așa că eu DEMISIONEZ. Presupun că vă doare în cot, ca să fiu plastic. Așa ar și trebui, sunt pline cimitirele de oameni de neînlocuit… dar aș aprecia dacă am lăsa loc de bună ziua și mi-ați da banii mei, pe munca, sudoarea și consumul meu nervos”.

Reacţia lui Cornu a fost cea anticipată de reporter, într-o declaraţie acordată tmpress.ro. acesta susţinând că „atâta timp cât există probleme cu plățile banilor pe serviciile prestate și așa mai departe, ce vină am eu. Eu dirijez economia? Trebe să fim puțin realiști. Trăim cu toții în România și vedem cu toții ce se întâmplă, care sunt problemele. (…)Ăla este un inconștient, habar n-am cine e. El crede că așa rezolvă problemele? E treaba lui, nici nu știu cine e. Să vină să-i dau eu banii și să plece. Oricum nu e un om de bază, nu e om deosebit dacă recurge la chestii din astea”.

Pe lângă problemele legate de bani, Georgică Cornu mai are de rezolvat şi chestiuni mult mai complicate, cum ar fi să le răspundă procurorilor DNA şi DIICOT în dosarele care-l vizează, unul dintre ele fiind legat de încercarea „regelui afaltului din Banat” de a încasa peste 20 milioane de euro de la CNADNR fără a efectua vreo lucrare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.