Robu avertizează firmele poluatoare din Timişoara cu evacuarea

Robu avertizează firmele poluatoare din Timişoara cu evacuarea

4
DISTRIBUIȚI

” Cu neruşinare unele companii cred că, pentru locurile de muncă pe care le oferă, îşi pot bate joc de sănătatea timişorenilor. Le transmit un avertisment foarte serios. Dacă nu încetează să polueze oraşul, vor trebui să plece şi vom găsi alţi investitori care să vină în locul lor ” , a  declarat astăzi primarul Nicolae Robu. Acesta a explicat că aseară au avut loc acţiuni pe teren, efectuate de Garda de Mediu şi Direcţia de Mediu din Timişoara.


Deşi Robu nu a dorit să facă publice nume de firme, acesta a explicat că cele mai poluate zone sunt Cartierul Soarelui până în zona Girocului, o bună parte din cartierul Calea Lipovei şi  Zona Pădurea Verde şi a conchis că ” în momentul în care voi putea face nominalizări  le voi face şi voi transmite ultimativ solicitarea municipiului Timişoara de a înceta să polueze oraşul, altminteri urmând să facem demersurile necesare pentru ridicare autorizaţiilor de funcţionare pe perimetrul municipiului „.

4 COMENTARII

  1. Nu mai credeti minciunile populiste. Robul lui Dumnezeu, va ,,scoate ,, firmele la nivel declarativ din oras.Dupa ce respectivele firme vor cotiza, sa vedeti ce super aer vom avea in Timisoara.,Mai pur ca in Antarctica.(sau cel putin asa va spune primaria).
    Acum face valuri ca sa inteleaga firmele ca e timpul de cotizatie.Ca doar ,,toamna se numara boboacii,, nu?

  2. I-a pus pe muppetsi sa-i scrie si acum le trage arcul, eu nu am vrut, dar cetățenii… Asa ca bagati ceva contracte cu sagetile mele ca sa va scap, ca deh, comunitatea mă preseaza si mi-e greu… Sa fie bine pt. toți, voi poluati in continuare dar plătiți niște activități sociale organizate/desfășurate de firmele MELEEEE. Urmărește Domnu Dragoș exchibitia robului si a camarilei si dacă chiar ai curaj si ești impartial, prezint-o! Pe PRESSALERT, unicul site INDEPENDENT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.