Robu despre soarta secretarului Cojocari: „nu am promis niciodată că îl voi...

Robu despre soarta secretarului Cojocari: „nu am promis niciodată că îl voi da afară „

7
DISTRIBUIȚI
<


p>Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi noi precizări cu privire la situaţia secretarului Ioan Cojocari, a cărui demitere este solicitată chiar şi pe pagina de Facebook a edilului şef.  „Eu am spus că nu voi lucra cu nimeni care nu îndeplineşte cele cinci criterii esenţiale: respect faţă de cetăţeni, competenţă, eficienţă, corectitudine şi cinste.  În campanie electorală am fost întrebat de un jurnalist dacă consider că domnul Cojocari îndeplineşte aceste criterii, iar eu am spus că nu cred că le îndeplineşte.  Însă nu am promis niciodată că îl voi da afară „.  În continuarea pledoariei sale, Robu a explicat că din funcţia de primar câştigă mai puţin decât câştiga pe vremea când era rector al Universităţii Politehnica atunci când lucra în cercetare, realiza proiecte  şi ţinea ore suplimentare, motivând că nu îşi doreşte să piardă procese în instanţă pentru că a demis funcţionari fără motiv.  Întrebat dacă după două luni de muncă alături de „nea Jean” crede că secretarul îndeplineşte citeriile enunţate, Robu s-a codit şi a explicat că încă nu a observat nereguli în comportamentul lui Cojocari, şi a cerut „să aveţi răbdare, în septembrie vor avea loc multe schimbări „.

7 COMENTARII

  1. Neregulile trebuie edificate in evaluarea competentelor ,in acivitatea profesionala dupa criterii de evaluare profesionala bine definite si o analiza atenta a muncii, pentru a identifica: activităţile / sarcinile /responsabilitatile specifice postului, cunoştinţele de bază, deprinderile şi abilităţile pe care trebuile să le posede . …. Pina la anumite ” schimbari ” , trebuie trasate linii de competente profesionale si evaluari unde cu ” brio ” vor ” pica ” multii …

  2. Ce a promis in campanie? Ca va face curatenie la primarie; si ca unul din Timisoara, stia cine este Cojocari! Cojocari este tartorul! Toata Timisoara stie ca a fost mai mare decit Ciuhandru. Dar Robu, este deja corupt; a fost pe la Recas impreuna cu Cojocari, si am auzit, nici nu va vine sa credeti, in TAXI, ca Cojocari este la mare in concediu cu ROBU! Daca este adevarat :RUSINE!!!!!!!!

  3. Un bulangiu ordinar. A fost o promisiune făcută lui Ioan Gîrboini și timișorenilor. I-o dăm la mwye lui Robu și lui Cojocaru, doi corupți . Cine se aseamănă se adună. Dacă nu a observat până acum că jegul de cojocari are „respect faţă de cetăţeni, competenţă, eficienţă, corectitudine şi cinste” fie a trăit pe lună, fie e la fel de corupt ca el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.