Societatea Timişoara susţine demisia lui Băsescu în condiţiile acestuia

Societatea Timişoara susţine demisia lui Băsescu în condiţiile acestuia

4
DISTRIBUIȚI

Societatea Timişoara, care a luptat cot la cot cu PD-L pentru ca populaţia să nu iasă la vot la refendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, motivând că astfel s-ar legitima o lovitură de stat, a anunţat astăzi că a luat act de decizia Curţii Constituţionale „prin care s-a încheiat acest episod politic păgubitor”. Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea societăţii face apel la partidele politice pentru acceptarea ideii de coabitare.


„Cerem partidelor politice şi forţelor societăţii civile să ia în discuţie oferta demisiei oferite de preşedintele Traian Băsescu în sensul acceptării referendumului valid din 2009 pentru restrângerea numărului de parlamentari într-o singură cameră şi reformele pentru descentralizarea administrativă a ţării prin schimbarea Constituţiei. Credem, de asemenea, că democratică ar fi şi introducerea în agenda negocierilor a dezbaterilor despre plebiscitarea regimului monarhic desfiinţat abuziv în anul 1947. Socotim aceşti paşi  necesari pe drumul spre normalizarea democraţiei din România ”, se arată în solicitatea celor care au semnat de curând un  parteneriat de colaborare cu Mihai Răzvan Ungureanu, fondatorul Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta.

4 COMENTARII

  1. Actuala societate Timisoara nu are nimic in comun cu SOcietatea Timisoara cea care a lansat celebra Proclamatie de la Timisoara. Actuala societatea este doar un cuib de profitori partizani politic la caruta lui basescu si a gastii lui de infractori. Actuala societate Timisoara este decredibilizata complet prin ceea ce au facut si din punctul meu de vedere ei se fac vinovati de tradarea idealurilor Societatii prin implicare politica si sprijinirea unor fosti comunisti. Mihalcea, Marineasa si Vighi sunt niste nume care la ora actuala trezesc numai repulsie si ne fac de rusine orasul. Acest nou tip de pseudo-intelectuali sunt la fel de asemanatori cu lucratorii cu propaganda din timpul comunismului. Sa va fie rusine si sa va dea Dumnezeu pe masura faptelor voastre.

  2. Pana cand mai aveti de gand sa plagat ideile adevarate societati civile din Timisoara, formata din mase largi de cetateni cinstiti, curati, sinceri: profesori, medici, asistenti, soferi, maistri , luptatori in Revolutia dion 1989, cetateni din toate mediile sociale si dion tot spectru politic, care din noiembrie au iesit in P-ta Operei si au protestat pentru tot ce voi acum pretindeti a fi initiatoti de coabitare cu idei si cauze „furate”…mai bland sa zicem „imprumutate”?!…
    Voi de fapt sunteti aceiasi PDL-isi infocati, carora vi s-au tremurat scaunele de la domnie in alegerile locale actuale, care chipurile vreti cu ajutorul „altora” sa-l schimbati pe tatucul Base cu feciorul MRU.
    Si cum a aparut si-un nou brenda „coabitare” iaca vi l-ati insusit si pe-asta si repede la slogane cu el.
    Putine seriozitate nu ar trebui sa va lipseasca, macar asa, de complezanta….
    Eu va spun clar, atata timp cat tatucu vost scuipa pe aproapte sapte milioane jumate din romani, fiti siguri ca cel putin acest numar nu vor accepta „pact cu Diavolul”!
    Iar daca voi „dracusori cu proptele de la Scaraotki”doriti, pe maideparte sa ramaneti in „Vamporul ciocoilor”nu putem sa va uram decat drum bun pe apa sambetei….

  3. INROBIREA RELIGIOASA A GETO DACIEI SI PORECLIREA EI ROMANIA. INTALEPTII SIONULUI DIN CELE MAI VECHI TIMPURI AU DORIT SA CONDUCA LUMEA INSPIRANDU-SE DIN EGIPTUL FARAONIC INCET INCET AU CONSTRUIT UN CAL TROIAN RELIGIOS PRIN INTERMEDIUL CARUIA CONDUC IN PREZENT LUMEA.LA INCEPUT AU LUAT CONDUCEREA IN BIZANT APOI S-A TRECUT LA INROBIREA RELIGIOASA A TUTUROR TARILOR EUROPENE.-IN GETO DACIA INROBIREA RELIGIOASA A ACESTUI NEAM S-A FACUT CU SABIA REGELUI HUN ATTILA CARUIA BIZANTUL I-A PLATIT MULT AUR PENTRU AI OMORA PE PREOTII GETO DACILOR , PREOTI LUI ZAMONXES DAR SI PE CONDUCATORII DACILOR LIBERI. POPULATIA GETO DACA NE MAI AVAND PREOTI SI CONDUCATORI AU TRECUT LA NOUA RELIGIE CAL TROIAN.ASA AU FOST INROBITI RELIGIOS GETO DACII SI AU FOST BOTEZATI ROMANI. ACEST NEAM AVAND O RELIGIE CARE NU II APARTINE ESTE HIPNOTIZAT SI INROBIT: ECONOMIC(FMI) SI ADMINISTRATIV (Presa si Partidele Politice).-TS Cultul Energiei Universale: STRIGA CATRE TOTI GETO DACII SA VINA ALATURI , SA INFIINTEZE NUCLEE TS SI SA PARTICIPELA LUPTA DE ELIBERARE DE SUB ROBIA OCULTEI GLOBALISTO-SIONISTE. ROBIE RELIGIOASA , ADMINISTRATIVA SI ECONOMICA. IDEOLOGIA CULTULUI NUCLEULUI ENERGETIC UNIVERSAL TREBUIE SA DEVINA MOD DE VIATA PENTRU VOI IAR TS SCUTUL ELIBERATOR AL ACESTUI NEAM SCLAVAGIT.AL CARUI TERITORIU STRAMOSESC A DEVENIT O COLONIE CU BAZA MILITARA AMERICANA INTENS PROMOVATA DE PRESA AUDIO-VIZUALA SI DE POLITICIENII ASERVITI INTERESELOR OCULTE.

  4. POSTARE PRESSALERT TIMISOARA Sorin Iliesiu….

    „Actuala societate Timisoara este o cloaca de infecti cancerosi….”scrie Preafericitul
    NU SUNT DE ACORD CU ACEASTA DECLARATIE, DAR CAND AM VAZUT CUM SOCIETATEA TIMISOARA SUSTINE SA RAMANA PE FUNCTII DIRECTORII CARE NU AU SUSTINUT NICIODATA UN CONCURS DE OCUPAREA FUNCTIEI SI AU UN PROCENT DE PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT DE 8% ( vezi cazul lui Cosmin Gheorghe de la Colegiul Valeriu Braniste Lugoj) POT SPUNE CA SOCIETATEA TIMISOARA POATE INFECTA CANCEROS SISTEMUL EDUCATIONAL DIN INTREG JUDET TIMIS. Oare Societatea Timsoara promoveaza valorile sau nonvalorile atunci cand discutam de educatie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.