Spaima șoselelor, dosar penal pentru cinci infracțiuni dintr-un foc

Spaima șoselelor, dosar penal pentru cinci infracțiuni dintr-un foc

1
DISTRIBUIȚI

Șoselele continuă să fie bântuite de indivizi care nu respectă nici o lege și sunt un adevărat pericol public prin acțiunile lor inconștiente. Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi, azi noapte. despre faptul că pe strada Nera un autoturism a avariat alte trei autovehicule parcate, iar șoferul şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului. În urma căutărilor au ajuns pe strada Hezerişului, unde au identificat autoturismul şi conducătorul auto B.Gabriel, de 41 de ani, din Lugoj. Pentru că mirosea a alcool a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1.35mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că B.


Gabriel nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care l-a condus a fost sustras de pe strada Nera prin forţarea portierei şi folosirea cheilor care se aflau în torpedou. Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi are o îmbibaţie alcoolica peste limita legală .

1 COMENTARIU

  1. …. iar instanta a considerat ca nu prezinta pericol social si-l va judeca in libertate…. vai de capul nostru, ne omoare nemernici ca asta si dupa ne rad in nas!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.