Timișorenii vor vedea, anul acesta,malurile Begăi reabilitate pe planșe

Timișorenii vor vedea, anul acesta,malurile Begăi reabilitate pe planșe

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara continuă acţiunile de popularizare a planurilor legate de reabilitarea malurilor Begăi, primul pas înspre intoducerea transportului public pe râu. La Ziua Marinei viceprimarul Dan Diaconu a anunţat că în curând timişorenii se vor bucura şi de această facilitate. Până atunci, în cadrul festivalului Bega Bulevard, care va avea loc în intervalul 7 – 9 septembrie timişorenii vor putea admira malurile renovate…pe planşe, ” pentru ca oamenii să vadă exact în ce vor consta reparaţiile „.


Diaconu a anunţat că proiectul se ridică la suma de 49 milioane de lei, bani care provin din fonduri europene şi că lucrările, care vor dura aproximativ trei ani de zile, ar urma să înceapă în toamna acestui an. Primăria Timişoara are în plan să reabiliteze 17.500 de mp de spaţii verzi, să realizeze piste de bicictele, un nou sistem de iluminat, şi reabilitarea infrastructurii.

1 COMENTARIU

  1. – Cu creionu pe hîrtie un … am desenat, zicea un șlagăr pe vremuri… Fapte, nu vorbe !!! Apropo, cu gropile-guri de canal-din carosabil, nimic-nimic, nu ne mișcăm și noi mai cu spor ?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.