Trei saci plini cu cannabis, descoperiți în portbagajul unei mașini

Trei saci plini cu cannabis, descoperiți în portbagajul unei mașini

5
DISTRIBUIȚI

Razia organizată, azi noapte, de poliţişti de la IPJ Timiş împreună cu cei de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a dus la depistarea a doi şoferi care conduceau sub efectul drogurilor şi la capturarea a trei saci plini cu cannabis. Pe strada Liege a fost oprit I. T. Ionuţ, de 23 de ani care conducea un autoturism în portbagajul căruia au fost găsiţi trei saci plini cu plante de cannabis. Şoferul şi cei doi pasageri au declarat că au găsit sacii într-o parcare dintr-o localitate timişeană de unde i-au luat pentru consum propriu, recunoscând, totodată, că au consumat o ţigară confecţionată artizanal din substanţa provenită din saci.


Având în vedere cel constatate, conducătorul autoturismului a fost testat, rezultatul fiind pozitiv la THC(cannabis). Cei trei s-au ales cu dosar penal pentru deţinere de droguri de risc, iar şoferul şi pentru pentru conducere sub efectul susbstanţelor stupefiante. Tot azi noapte, N. M. Alin, de 22 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Lucian Blaga, sub influenta substanţelor stupefiante. În interiorul autoturismului au mai fost găsite mucuri de ţigară de cannabis. Şi acesta s-a ales cu dosar penal, în timpul acţiunii fiind sancţionate contravenţional 82 de persoane pentru diverse abateri.

5 COMENTARII

  1. F F F F TARE, super profesionista structura de prindere a drogatilor !!!
    Au ajuns sa-i prinda la plesneala nu in urma unor activitati profesioniste de investigare si cercetare ….
    Maine poimaine o sa aduca cu vaporul pe Bega din Maroc tot ce le trebuie. Hi hi hi

  2. Drogurile confiscate se vor vinde de interlopi apropiati Serviciului Antidrog Timisoara. Soferul va primi carnetul inapoi, cu scuze. In urma cu 2 ani, la Timisoara s-a facut filtru. Manevrand sa scape de filtru un sofer drogat, cu HTC din ora in ora pozitiv, transportand droguri, a lovit mortal un pieton la intersectia Brediceanu-Circumvalatiunii.… Masina avea 110km/h in zona 30km/h. Sub ochii politiei si ai numerosilor reporteri ( victima era un apreciat profesor chirurg, consilierm. si vicepresedinte org. PNL) seful interlop a scos drogurile din masina. NU s-a ridicat carnet, nu s-a finalizat ancheta. DIICOT a spus PAS – NUP.

  3. Drogurile confiscate se vor vinde de interlopi apropiati Serviciului Antidrog Timisoara. Soferul va primi carnetul inapoi, cu scuze. In urma cu 2 ani, la Timisoara s-a facut filtru. Manevrand sa scape de filtru un sofer drogat, cu HTC din ora in ora pozitiv, transportand droguri, a lovit mortal un pieton la intersectia Brediceanu-Circumvalatiunii.… Masina avea 110km/h in zona 30km/h. Sub ochii politiei si ai numerosilor reporteri ( victima era un apreciat profesor chirurg, consilierm. si vicepresedinte org. PNL) seful interlop a scos drogurile din masina. NU s-a ridicat carnet, nu s-a finalizat ancheta. DIICOT a spus PAS.

  4. ba dar voi sunteti nu ca prosti-dobitoci-spalati pe creier ci si orbi. documentati-va inainte sa deschideti gura baaaaa , canabisul nu e drog , din canabis se fac uleiuri si medicamente ce combat peste 1500 de boli precum CANCERUL, GLAUCOM, anxietati, sida, paranoia …etc. Scrieti pe goagal istoria marijuanei si uitativa la documentar , o sa vedeti de ce e interzisa si de ce ii spune marijuana unei plante. Sistemul v-a spalat pe creier in ultimul hal iar mizeria aia de om care a dat peste acel pieton nu consumase canabis, era spart de prafuri legale. Sistemul sionist a adus legalele tocmai ca sa nenoroceasca tineretul. Iarba in acest moment ne este prezentata ca fiind un drog puternic , mai puternic si mai nociv ca heroina ceea ce este FALS, extrem de FALS. Documentativa si vorbiti pe urma, nu va mai lasati manipulati precum oile caci de aceea suntem condusi si azi de o mana de talhari care se schimba intre ei de 22 ani si daia platim pe benzina extrasa de la noi 6.4 ron / litru care nu inseamna decat scumpiri la tot ce inseamna alimente si bunuri de consum. TREZITIVA ba macar in ultimul ceas. Legalizarea canabisului ar aduce bani importanti la bugetul de stat, ar dezvolta in primul rand turismul si industria, pomii nu s-ar mai taia pentru ca hartia s-ar face din canepa, hainele tot canepa si multe alte intrbuintari. DOCUMENTATI-VA pui de OI ca lupii ne conduc din umbra orbilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.