9.900 pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în vama Moraviţa

9.900 pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în vama Moraviţa

6
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră timişeni împreună cu inspectorii vamali din Moraviţa au reuşit, ieri, după o lungă perioadă de „secetă” să descopere o maşină plină cu ţigări de contrabandă.  În jurul orei 16,30, la vama Moraviţa, s-a prezentat la intrarea în ţară Calin M., în vârstă de 43 ani, la volanul unui autoturism marca VW Golf, înmatriculat în România.


În urma verificării maşinii, au fost descoperite 9.900 pachete de ţigări marca LD,  de contrabandă, ascunse în locaşuri special amenajate din portierele, portbagajul şi bordul autoturismului. Şoferul a declarat că a cumpărat tutunul din Serbia, iar acum este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării de către D.R.A.O.V.  Timişoara.

 

 

6 COMENTARII

  1. 9900 de pachete=990 cartuse= aproape 20 de baxuri. Cum sa ascunzi 20 de baxuri intr-un golf? Erau, posibil, la vedere, asa cum trec si altii cu ele, doar ca a intervenit probabil ceva neprevazut in momentul sosirii cu tigarile in vama si nu au mai putut sa-i dea drumul in tara cu ele. Altfel nu l-ar mai fi prins nimeni, asa cum fac multi altii pe care nu-i prinde nimeni. Cand s-au confiscat ultimele tigari in acea zona? Va puteti aminti? Doar cateva pachete, asa de ochii lumii, in timp ce in zona colcaie de tigari, locuintele unora dintre localnici sunt depozite, politistii, de frontiera sau ceilalti, se fac ca nu vad. Autostrada tigarilor Moravita-Timisoara functioneaza perfect. Rutiera din Deta vine periodic in Moravita dar se pare ca fara rost. La fel si cu cei de la frontiera care se pare ca vegheaza de multe ori degeaba.

  2. Astia de la moravita(vamesii) sunt cei mai mari hoti…confisca de la persoane amarate 1-2 cartuse pe care si le iau ca sa le fumeze,pe cand pe altii ii lasa cu masinile doldora de tigari…afara cu coruptii….nesimtitii!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.