„Acvariul” hidos dispare din centrul Timişoarei

„Acvariul” hidos dispare din centrul Timişoarei

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicoale Robu a anunțat oficial ceea se vechicula deja pesurse de o săptămână – „Acvariul” din centrul orașului va fi mutat pe Bulevardul Republicii, lângă benzinărie, acolo unde PSD Timiș primise teren pentru a-și construi un nou sediu.  Desigur, că partenerii de alianță vor primi un spațiu și deși Robu susține că încă nu știe exact unde, nu exclude varianta clădirii de pe strada Tudor Vladimirescu 26, imobil aflat la această oră în administrarea ADP.


„Am paternitatea ideii. Eu am cerut PSD să renunțe la acest spațiu ca să pot rezolva problema Acvariului de maniera cea mai pozitivă. Este o zonă în care se potrivește din punct de vedere arhitectural. Am vrea să facem în
asociere o grădiniță cu program prelungit, privată evident,  cu o mulțimie de facilități, o grădiniță de elită”, a ţinut să precizeze Robu. Întrebat dacă i se pare o idee bună să construiască o grădință în apropierea Parcului Central, o zonă renumită pentru faptul că este frecventată de homosexuali,  Robu a explicat că „uite, eu de exemplu nici nu știam că parcul acela este o zonă frecventată de persoane cu astfel de orientări, dar să știți că asta nu are nicio relevanță. Copiii vor fi sub supraveghere, sub un program strict”. Oricum, primarul a susţinut că nu s-a luat o decizie finală, cei care vor primi terenul urmând să decidă care este cea mai bună soluţie ca afacere. Mutarea „Acvariului” va începe în următoarea perioadă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.