Află cine este noul şef de la Finanţele Publice Timiş

Află cine este noul şef de la Finanţele Publice Timiş

9
DISTRIBUIȚI

Finanţele Publice Timiş au un nou şef de ieri, când şi la această instituţie a ajuns valul schimbărilor pe criterii politice. Fostul director Mircea Călin a fost înlocuit cu Nicolae Hornoiu, care până acum s-a ocupat de serviciul mari contribuabili.


Lui Călin nu i s-a putut reproşa absolut nimic legat de activitatea profesională, acesta fiind primul director din ţară care pentru a recupera datoriile către stat ale unei echipe de fotbal a pus sechestru pe jucătorii de la Poli Timişoara condusă de Marian Iancu.  Acum, Mircea Călin se va întoarce ca director la Administraţia Fiscală Timişoara de unde a plecat. Hornoiu a beneficiat de sprijinul PSD pentru a accede în această funcţie.

9 COMENTARII

  1. Mircea Calin este un PDL-ist arogant si deloc curat… mai sapati. e prietenul de pahar a lui Dudas. Iar cu profesionalismul, lasati-o mai usor cu lauda. Manevrele pe care le-a facut, vor iasi la iveala candva. Bine ar fi! Mai cercetati, lasati laudele !

  2. Un adevarat profesionist si un om extraordinar un adevarat castig pt. DGFP – Timis, ii doresc sa stea cat mai multi ani.
    FELICITARILE mele pt. noul director executiv NICOLAE HORNOIU si felicit si PSD-ul pt. sprijinul acordat acestui OM.

  3. Ion Hornoiu este un om deosebit ! Are caracter este un profesionist in domeniul finantelor si un bun manager. Smecherul ala de Calin era un „locotenent”… HOUG

  4. In sfarsit poate scapam de haita lui Blejnar:Olari,Dudas,Calin,Pop si slugoiul Frugina, la munca de jos cu ei si cu unii in puscarie(Olari-Radison si alte fapte penale)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.