Argumentele agentului „Max” pentru a fi liberat sub control judiciar UPDATE Decizia...

Argumentele agentului „Max” pentru a fi liberat sub control judiciar UPDATE Decizia instanţei

4
DISTRIBUIȚI

Agentul Lucian Maxin, cunoscut ca „Max”, de la secţia 1 Poliţie din Timişoara, arestat în dosarul DIICOT pentru că a dat un pont de 90.000 euro spărgătorilor de lux, a ajuns, astăzi, în faţa Tribunalului Timiş după ce a cerut punerea în libertate provizorie sub control judiciar. Poliţistul şi-a menţinut declaraţiile conform cărora nu recunoaşte acuzaţiile care i se aduc. Avocaţii acestora au susţinut că nu există probe temeinice care să dovedească săvârşirea infracţiunilor de care este acuzat şi că hoţii oricum nu aveau de gând să comită spargerea. „Asta îi este profesia – să obţină date dacă vor mai comite infracţiuni de către cei care l-au denunţat.


Nu este catalogat ca o persoana care a făcut deservicii Poliţiei”, a susţinut unul dintre apărători. Asta în timp ce celălalt avocat a afirmat că prelungirea, ieri, a mandatului de arestare preventivă cu 21 de zile este o dovadă cîă s-a îmbunătăţit modul în care este văzută situaţia clientului şi că „până la această pasă neagră nu putem exclude cei 21 de ani de muncă”. Procurorul DIICOT a solicitat respngerea solicitării pe motiv că poliţistul ar putea influenţa martorii. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE Tribunalul Timiş a respins solicitarea agentului ca fiind neîntemeiată şi l-a obligat la plata a 100 lei cheltuieli de judecată către stat. Poliţistul poate face recurs care va fi judecat de curtea de apel.

4 COMENTARII

  1. asta-i un spagar nenorcit!!!!cum sa fie eliberat?am ajus sa ne fie frica sa mai dam declaratii la politie ca este acest MAX sau altii ca el,care anunta hotii de ceea ce avem noi in case…a inebunit toata politia????cum sa fie eliberat un asemenea om?rusine procurorului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.