Cine-i noul consilier al lui Robu care l-ar putea înlocui pe secretarul...

Cine-i noul consilier al lui Robu care l-ar putea înlocui pe secretarul Cojocari

8
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunţat, astăzi, numele a doi din cei patru consilieri, nu înainte de a clarifica faptul că nu este vorba despre o schimbare în organigramă şi că nu este nimic ieşit din comun că îşi ia consilieri, ba mai degrabă este de consemnat că a aşteptat  două luni. Cei doi oameni  care îl vor sfătui pe Robu îndeaproape sunt ” Alexandru Chirilă care mi-a fost colaborator la Universitatea
Politehnica după Revoluţie când eram prorector . Între timp, dânsul de când a plecat din Politehnică a mai exercitat şi alte funcţii. Nu văd de ce ar trebui să deranjeze pe cineva. De ce nu se pune problema că unul din apropiaţii lui Robu a fost omul lui Ostaficiuc, pentru că eu am lucrat cu el mai devreme”, a explicat primarul.  Chirilă  se va ocupa de coordonarea Compartimentului de Audit şi al Compartimentului de Control intern.


Alexandru Chirilă a fost ofițer la celebra unitate a MI „doi ş-un sfert”, secretar general al Prefecturii Timiş şi subprefect. Chirilă este unul dintre numele vehiculate ca înlocuitor al secretarului Ioan Cojocari. ” Al doilea angajat este domnişoara Sanda Greblă, care a fost angajata mea la cabinetul senatorial. Este absolventă, din acest an, a Universităţii de Vest specializarea Administraţie publică, cu media 9.50 la licenţă „, a anunţat Robu. Greblă va fi asistenta primarului, se va ocupa de agendă şi alte activităţi de secretariat.  Robu a promis că săptămâna viitoare va dezvălui numele a cel puţin încă un consilier sau poate chiar a ambilor oameni care îl vor sfătui pe perioada mandatului de edil şef.

8 COMENTARII

  1. Il cunosc pe Sandu Chirila ….si pot sa afirm ca omul este beton profesional si are si coloana. Mai e ceva important..nu vine pentru bani ,..oriunde a fost pus a facut treaba si cand a fost in situatia sa faca compromisuri (vezi aeroport) ,..a preferat sa plece.

  2. Domnul Chirila…hâc…e un profesionist…hâc…si cand a fost la Aeroport…hâc…a facut treaba buna..hâc! Bine totusi ca a plecat…hâc…ca eu trebuie sa fac ce i-am promis lui Vela…hâc…de Busoi ma doare-n dos…iar cu BOjin sunt preten de pahar…hâc…

  3. Alexandru Chirila? Un profesionist! Adica un securist profesionist, ofiter SRI sub acoperire(!), mason … dar simpatic dealtfel, atunci cand nu e increzut. Si e cam tot timpul!
    Asta ca sa fim lamuriti cine il conduce pe …. Robu! 😉

  4. Asa este D-ul Robu, consilierul ales sau impus a fost colaboratorul dvs. la Universitatea Politehnica, a plecat la „doi si-un sfert”,dupa, problemele deosebite pe care le-a avut in institut,subiect de care dvs. nu erati strain. Sa ne intelegem, l-au retras pentru al proteja. Este bine, Chirila indeplineste toate conditiile: membru a unei organizatii initiatice, cu grad de cavaler, fost si actual ofiter, situatie materiala deosebita, „de vazut renciul de la Giarmata – Vii”. A scapat usor din acidentul de la Galati, soldat cu o victima, nu a facut nimic, decat, s-a substituit in calitatea de conducator auto pe care o avea in momentul producerii acestui eveniment. E bine D-ul Robu, continuati asa,timisorenii v-au ales intr-o situatie disperata, doar asa vor intelege faptul ca exista lucruri impuse de la centru.

  5. Concluzia e ca trebuie sa ai oameni ce au lucrat in administratie pentru a face modificari in Primarie. Si nu poti lua dintr-un sistem corupt oameni ce sa te indrume unde sa faci modificari. Chirila are destula experienta in acets domeniu

  6. Interesant cum a ajuns la 9,50 de la notele de 2 si 3 la unele discipline! Se confesa unor apropiati ca nu va profesa… Sa intelegem ca nu poate fi considerata profesie calitatea de consilier al primarului?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.