Consilierul local PNL Vasile Ruşeţ, dat afară de la universitate fiind suspectat...

Consilierul local PNL Vasile Ruşeţ, dat afară de la universitate fiind suspectat că a deturnat taxele şcolare

2
DISTRIBUIȚI

Liberalul Vasile Ruşeţ, membru în Consiliul Local Timişoara, a fost dat afară de la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti, fiind suspectat că a deturnat o parte din taxele de şcolarizare, conform Mediafax.  Rectorul UPG Ploieşti, profesorul Mihai Coloja, a declarat că în luna iulie a acestui an conducerea universităţii ploieştene a constatat că o parte din taxele de şcolarizare nu se regăseşte în conturile universităţii. În urma unor verificări interne, conducerea universităţii a aflat, de la mai mulţi studenţi, că aceştia au virat banii aferenţi taxelor de şcolarizare în două conturi indicate de unul dintre profesorii de la Facultatea de Ştiinţe Economice.


Mihai Coloja a declarat că nu a fost stabilită o valoare a prejudiciului şi că nu se ştie de când profesorul suspectat le cere studenţilor să vireze banii în conturile celor două firme ale sale. Conform rectorului, Vasile Ruşeţ era cadru didactic în UPG Ploieşti de trei ani, iar contractul de muncă al acestuia a fost desfăcut. Ca urmare a declaraţiilor studenţilor, conducerea universităţii a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

În declaraţia de avere depusă anul acesta, Ruşet a notat că a încasat de la universitatea din Ploieşti ca lector universitar suma de 18.775 lei. Vasile Ruşeţ este unul dintre oamenii de încredere ai şefului PNL Nicolae Robu, venind împreună cu acesta în partid şi fiind impus pe liste de către primarul Timişoarei. Până la ora redactării acestui material, Vasile Ruşeţ nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile rectorului de la Ploieşti, având ambele telefoane închise.

Sursa foto: debanat.ro

2 COMENTARII

  1. Urmeaza altii , de ce nu va intrebati de unde a avut si Victor Stefan , 2 miliarde ca sponzorizare pt a avea postul asigurat….
    Vorbiti cu cei de la Piata de Gros si veti vedea ce spagi se cer pt partd de catre cei din conducerea ,, PIETE SA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.