Consiliul Judeţean Timiş calcă cu roata pe handicap

Consiliul Judeţean Timiş calcă cu roata pe handicap

7
DISTRIBUIȚI

Pe adresa de mail a PRESSALERT.ro am primit o fotografie în care una dintre maşinile Consiliului Judeţean Timiş este parcată ilegal.


Hyundai-ul cu numărul de înmatriculare TM 02 CJT, care de obicei este folosit de vicepreşedinţi, a fost urcat cu una dintre roţi pe rampa special amenajată care să permită persoanelor cu handicap să urce cu cărucioarele. Fotografia a fost făcută, vineri la amiază, în parcarea de la Iulius Mall.

7 COMENTARII

  1. A parcat putin pe margine cu roata si acuma cautam sa facem rau. Macar noi sa fim mai buni si nu aruncam cu pietre in altii imediat.. . Toti gresim sau ?

  2. Sincer pe multi ii vad parcand acolo si nu ii nici un semn care sa marcheze locul… deci nu poti spune ca a fost rau intentionat..si oricum a lasat spatiu.

  3. ,, Hyundai-ul cu numărul de înmatriculare TM 02 CJT, care de obicei este folosit de vicepreşedinţi, a fost urcat cu una dintre roţi pe rampa special amenajată care să permită persoanelor cu handicap să urce” SI CE E ILEGAL IN ASTA, IMI DEMONSTREZI TU CA N-ARE HANDICAP? majoritatea celor care sunt azi in functii de conducere are cite-un handicap- de obicei psihic- asa ca a parcat LEGAL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.