Consultanţă portocalie plătită regeşte de aeroportul Timişoara, deşi erau angajaţi care se...

Consultanţă portocalie plătită regeşte de aeroportul Timişoara, deşi erau angajaţi care se ocupau de securitate

21
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Cornel Sămărtinean nu a irosit nici o ocazie, cât a fost director al aeroportului „Traian Vuia” din Timişoara, să bage bani în conturile firmelor portocalii, orice pretext fiind exploatat la maxim. Pe lângă contractele ilegale pentru închirierea spaţiilor comerciale către firma verişorului deputatului Alin Popoviciu sau achiziţionarea la fel de neleagă a sistemelor de supraveghere a angajaţilor, bani s-au sifonat şi prin metoda…consilierilor. Conform raportului Curţii de Conturi, aeroportul a încheiat un contract cu SC Pre Quality SRl, reprezentată de Mircea Preunca, fost ofiţer SRI şi fratele pedelistului Daniel Preunca, acesta fiind şi şi cel care a furnizat şi echipamentele de spionare a angajaţilor.


 În calitate de consilier, Mircea Preunca „se obligă să execute servicii de consultanţă în domeniul activităţii aeroportuare”, mai precis de problemele de securitate. Auditorii Curţii de Conturi au constatat că rapoartele de activitate lunare nu erau înregistrate nici la emitent, nici la beneficiar. „În rapoartele  de activitate lunară sunt menţionate activităţi curente, obişnuite (de altfel, sunt prevăzute şi în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al societăţii pentru care erau persoane angajate pentru aceste activităţi) şi nu activităţi speciale pentru care era necesară atragerea în activitatea de analiză a unor consilieri sau consultanţi pentru luarea unor decizii complexe de către directorul general”, se arată în raport. Suma cheltuită ilegal în această operaţiune a fost stabilită de cei de la Curtea de Conturi la 130.466 lei.

21 COMENTARII

 1. Toate prejudiciile REALE,sa le puna Curtea de Conturi,in „carca” urmatoriilor:Samartinean,Covasa,Preunca,Caragui,Ciolan,Mezin,Ursu,Lupu,Parvanescu,Dan Alin Vasile,Lazar.Sefa sindicatului „16 decembrie”Les,sper pe viitor sa nu mai tina parte echipei inteligente,nu se uita asa de usor cuvintele:”sunteti niste nenorociti,mintiti cu nerusinere,aruncati cu „noroi”,in dipl.ing.Samartinean Cornel-Mircea”.Concluzia finala:dividentele conform C.C.M.(2.500 lei)returnate angajatilor A.I.T.,puscarie celor vinovati,banii confiscati de la vinovati in totalitate!!!

 2. Scandalul numirilor de la Aeroportul Timişoara, precum şi condiţiile precare de siguranţă a zborurilor au ajuns în atenţia Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR), dar şi a Ministerului Transporturilor. De la faptul că anul acesta nici măcar marcajele de pe pistă nu au fost refăcute, procedură obligatorie, de altfel, şi până la scandalul achiziţiilor pentru terminalul non-Schengen au ajuns la AACR şi la Ministerul Transporturilor. Aici însă, totul a fost muşa­ma­li­zat cu ştiinţa actualului ministru An­ca Boagiu, dar şi prin presiuni po­li­tice asupra Claudiei Vârlan, directo­rul general de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, singura persoană care a vrut să sancţioneze vinovaţii pentru situaţia de la aeroport.

  Prin Aeroportul Timişoara tranzi­tea­ză anual în jur de un milion de pa­sa­geri şi se prevede o creştere a tra­fi­cu­lui cu 20-30 de procente, după des­chi­derea terminalului non-Schengen. Tot aici sunt operate anual în jur de 8.000 de aterizări şi decolări. AACR a avertizat că oamenii numiţi de noul director Cornel Sămărtinean au antecedente negative sau nu sunt pregătiţi pentru a dirija traficul aeri­an. Toate posturile sunt publice în or­­ga­nigrama Aeroportului Timişoara, însă în dreptul fiecărei funcţii nu apa­re nici un nume (vezi schema de mai jos). Motivele sunt simple: cei care lucrează în dispecera­tul de tra­fic aeri­an dau fiori piloţilor cu experienţă, dar şi specialiştilor în aeronautică.

 3. Contractul de mandat al directorului Cornel Sămărtinean va crește la 70.000 de lei

  Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” Timișoara îşi menţine încă poziţia de lider pe piaţa aeronautică din zona de vest a ţării, fiind a doua societate aeroportuară din România după Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. În anul 2011 Aeroportul din Timişoara a înregistrat o creştere a traficului de pasageri cu 7% faţă de anul precedent, respectiv aproximativ o cifră de 1,3 milioane de pasageri.
  Din cauza unei politici preferențiale pentru anumite companii aeriene, fapt ce este sub ancheta Comisiei Europene, numărul de curse aeriene a fost în 2011 același cu cel din 2010, respectiv un număr de peste 23.000 de decolări şi aterizări. Pentru acest an Aeroportul Timișoara își va păstra nemodificată organigrama de 272 posturi și va crește câștigul mediu lunar de la 2.272 lei la 2.340 lei, respectiv până la 2.532 lei cu bonusuri. Toată această creștere se va aplica deși profitul brut este indicat în scădere dramatică, de la 12,8 milioane lei bugetat anul trecut la 245.000 lei în acest an. Contractul de mandat al directorului Cornel Sămărtinean va crește în acest an de la 69.000 la 70.000 de lei, aducă acesta va câștiga peste 5.800 de lei pe lună. La așa câștig erau însă de așteptat și realizări notabile. Dar, la bilanțul făcut în decembrie 2011, Cornel Sămărtinean a precizat că cea mai mare realizare a sa este… o capelă amenajată în interiorul aeroportului. Printre ”realizările” conducerile Aeroportului Timișoara ar trebui amintit și Raportul pe anul 2010 a Curții de Conturi care semnalează o listă lungă de abateri și ilegalități. Concluzii controlului Curții de Conturi precizează faptul că Aeroportul Timișoara nu a gestionat în condiţii de calitate activitatea economico-financiară. Pentru valorificarea constatărilor, Curtea de Conturi a emis o decizie prin care au fost dispuse 20 de măsuri pe care SN Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” SA Timişoara trebuie să le ducă la îndeplinire în vederea înlăturării abaterilor constatate, pentru stabilirea întinderii prejudiciului şi dispunerea măsurilor pentru recuperarea acestuia, precum şi pentru intrarea în legalitate.

 4. Raportari false pentru a primi ajutor de stat

  Directorul Aeroportului Timisoara, Cornel Samartinean, a modificat mai multe raportari privind numarul total de pasageri, in cursul anului 2010. In rapoartele inaintate de catre acesta, numarul de pasageri era de fiecare data sub un milion. Motivul este unul simplu: cu o cifra sub un milion de pasageri, aeroporturile din Timisoara, Suceava si Cluj primeau ajutoare financiare din partea statului roman, in valoarea totala de 240 de milioane de euro.

  Cornel Samartinean, singur in afara Schengen. Cu talent, pune umarul la falimentul aeroportului pe care il conduce.

  In urma scandalurilor privind terminalul non-Schengen si a celui privind plecarea Wizz Air, directorul aeroportului din Timisoara a recunoscut in luna noiembrie 2010 ca numarul pasagerilor care tranziteaza depaseste un milion de persoane. Astfel, Aeroportul Timisoara mai pierde si ajutoarele financiare de stat. La aceasta situatie a contribuit si compania Carpatair, care a depus o plangere la Comisia Europeana, in urma careia s-a blocat acordarea ajutoarelor de stat catre aeroportul din Timisoara.

 5. Convocator NR. 25/ 12.04.2011
  Preşedintele cosiliului local de administraţie şi director general al „S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara- Traian Vuia- S.A”
  În baza prevederilor H.G nr. 1.096/2008; Ordinului M.T.I nr. 17/11.01.2010 Ordinului M.T.I nr 655/25.08.2010;
  ConVoaCă:
  Adunarea Generală ordinară a Acţionarilor a S.N Aeroportul Internaţional Timişoara- ”Traian Vuia” S.A, cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, având nr. de înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, în data de 23.05.2011, ora 9:00, la sediul
  S.N Aeroportul Internaţional Timişoara – ”Traian Vuia” S.A, com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, cu următoarele ordine de zi:
  l aprobarea situaţiilor financiare anuale pentru anul 2010 (Bilanţ
  contabil la 31.12.2010, Contul de profit şi pierderi, Notele explicative),
  avizate de către Consiliul de administraţie – conform situaţiei nr.
  2.245/ 11.04.2011-potrivit art. 14 alin.(4) lit. a din Statutul societăţii.
  l aprobarea raportului Consiliului de administraţie pentru activitatea anului 2010 şi descărcarea de gestiune – conform situaţiei nr.
  2.245/ 11.04.2011- potrivit art. 14 alin. (4) lit. f din Statutul societăţii.
  l aprobarea efectuării Studiului de fezabilitate privind oportunitatea fuziunii aeroporturilor Timişoara şi arad, în vederea înfiinţării
  Companiei Naţionale aeroportuare Banat (Timişoara-arad), în
  valoare maximă de 200.000 euro- potrivit art. 14 alin.(7) lit. g din
  Statutul societăţii-conform situaţiei nr. 2.507/21.04.2011.
  l aprobarea încheierii unui contract de audit financiar extern cu o
  societate autorizată- potrivit art. 14 alin.(4) lit. d din Statutul societăţii
  l aprobarea începerii procedurilor de achiziţie publică privind
  lucrările de intervenţie”reparaţia capitală a suprafeţei de mişcare la
  S.N aeroportul internaţional Timişoara – ”Traian Vuia S.a”-finanţată de
  la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi infrastructurii şi/sau alte surse legal constituite (surse proprii, surse atrase
  – credit furnizor sau credit bancar sau fonduri europene)-în conformitate cu ordinul oMTi Nr. 1.115/02.11.2009 şi avizului nr. 136/143 din
  12.10.2009 al Consiliuliui Tehnico-economic de avizare al MTi, BVC
  2011 aiT aprobat prin H.g nr. 12 172/23.02.2011 cap. Vi şi Vii, potrivit art.
  14 alin. (7) lit. q şi r din Statutul societăţii.
  l Împuternicirea domnului Sămărtinean Cornel Mircea, în calitate de
  preşedinte al adunării generale a acţionarilor, de a semna procesulverbal al şedinţei şi hotărârile a.g.a potrivit art.131 alin. (1) din legea nr.
  31/1990 a societăţilor comerciale, completată şi modificată, în vederea
  înregistării hotărârilor a.g.a la oficiul registrului Comerţului.
  Preşedintele Consiliului de Administraţie şi Director General al S.N AIT-TV S.A
  Dipl. Ing. Sămărtinean Cornel Mircea

 6. lucrările de intervenţie”reparaţia capitală a suprafeţei de mişcare la
  S.N aeroportul internaţional Timişoara – ”Traian Vuia S.a”-finanţată de
  la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi infrastructurii şi/sau alte surse legal constituite (surse proprii, surse atrase):Pistă de aeroport, reparată cu târnăcopul şi cu mătura de paie
  Angajaţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” repară o porţiune de pistă, înarmaţi cu un târnăcop, o lopată şi o mătură de paie. Modul cum se lucrează ridică mari semne de întrebare. Pentru reparaţiile curente trebuie respectate reguli stricte ca securitatea avioanelor să nu fie pusă în pericol.

  În primă fază se pot observa doi muncitori care încearcă să rezolve problemele, unul cu o lopată, în timp ce celălalt scoate praful cu o mătură de paie.

  Imediat după ei, mai mulţi angajaţi ai aeroportului aduc un utilaj de compactat.

  Starea pistei de pe aeroportul din Timişoara este una dezastruoasă, fiind înregistrate plângeri din partea piloţilor. Acest lucru este recunoscut şi de directorul de la „Traian Vuia”, Cornel Sămărtinean.

  „Într-adevăr există probleme cu pista pentru că de doi ani nu mai există stratul de uzură. Trebuie să i se facă şi reparaţii capitale şi reparaţii de întreţinere. Probabil că imaginile surprind mici lucrări de întreţinere pe care le efectuăm cu personalul propriu. Mai turnăm o gaură, o ruptură de colţ, dar nu putem să face reparaţii mari de întreţinere pentru că nu suntem autorizaţi”, a declarat Sămărtinean, potrivit pressalert.ro.

  Zeci de avioane decolează şi aterizează zilnic pe pista aeroportului din Timişoara.

 7. 1. Stabilirea de competenţe pentru Consiliul de Administraţie
  al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“
  S.A. în vederea aprobării încheierii de contracte de credit sau
  leasing pe termen scurt (până la 3 ani) şi garanţii accesorii ce
  nu depăşesc 20% din valoarea totală a activelor contabile ale
  societăţii, mai puţin creanţele, din respectivul an de exerciţiu
  financiar. Totodată împuterniceşte pe directorul general, directorul economic şi directorul comercial al Societăţii să semneze
  contractul de credit sau leasing să semneze în numele şi pe
  seama societăţii, în forma şi conţinutul aprobate de consiliul
  de administraţie, să semneze, să expedieze şi să primească, în
  numele şi pe seama Societăţii, toate documentele aferenente
  contractului de credit în legătura cu aceasta , să reprezinte societatea în faţa oricăror autorităţi publice, notari publici, şi a
  persoanelor fizice în scopul îndeplinirii tuturor formalităţilor
  necesare sau utile pentru încheierea şi perfectarea valabilă a
  contractului de credit sau leasing şi să ducă la îndeplinire în
  numele şi pe seama societăţii, toate formalităţile care ar putea
  fi necesare pentru validitatea şi obligativitatea contractului de
  credit sau leasing faţă de Societate, conform art. 14 alin. (7), lit.
  r din Statutul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“ S.A.
  2. Stabilirea de competenţe pentru Adunarea Generală a Ac-
  ţionarilor a S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“ S.A. în vederea aprobării încheierii de contracte de
  credit sau leasing pe termen scurt (până la 3 ani) cu garanţile
  accesorii ce depăşesc 20% din valoarea totală a activelor contabile ale societăţii, mai puţin creanţele, din respectivul an de
  exerciţiu financiar, de către adunarea generală extraordinară a
  acţionarilor. Totodată împuterniceşte pe directorul general, directorul economic şi directorul comercial al Societăţii să semneze contractul de credit să semneze în numele şi pe seama
  societăţii, în forma şi conţinutul aprobate de adunarea generală extraordinară a acţionarilor, să semneze, să expedieze şi să
  primească, în numele şi pe seama Societăţii, toate documentele aferenente contractului de credit sau leasing în legătură
  cu aceasta, să reprezinte societatea în faţa oricăror autorităţi
  publice, notari publici, şi a persoanelor fizice în scopul îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare sau utile pentru încheierea
  şi perfectarea valabilă a contractului de credit sau leasing şi
  să ducă la îndeplinire în numele şi pe seama societăţii, toate
  formalităţile care ar putea fi necesare pentru validitatea şi obligativitatea contractului de credit sau leasing faţă de Societate,
  conform art. 14 alin. (7), lit. r din Statutul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“ S.A.
  3. Aprobarea contractării unei linii de credit în valoare de 1,5
  milioane de euro cu posiblitatea prelungirii anuale , fără a depăşii trei ani de la data primei acordări cu BRD GSG destinată
  cheltuielilor curente. Totodată împuterniceşte directorul general, directorul economic şi directorul comercial al Societăţii să
  semneze contractul de credit; să semneze în numele şi pe seama societăţii, în forma şi conţinutul aprobate de adunarea generală extraordinară a acţionarilor; să semneze, să expedieze şi
  să primească, în numele şi pe seama Societăţii, toate documentele aferenente contractului de credit în legătură cu aceasta; să
  reprezinte Societatea în faţa oricăror autorităţi publice, notari
  publici, şi a persoanelor fizice în scopul îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare sau utile pentru încheierea şi perfectarea
  valabilă a contractului de credit şi să ducă la îndeplinire în numele şi pe seama societăţii, toate formalităţiile care ar putea
  fi necesare pentru validitatea şi obligativitatea contractului de
  credit faţă de Societate, conform art. 14 alin. (7), lit. r din Statutul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“
  S.A. – Nota 11.139-29.06.2011.
  4. Aprobarea persoanelor cu drept de semnătură, utilizare şi
  vizualizare în bănci, după cum urmează: prima semnătură – Să-
  mărtinean Cornel Mircea – Director General şi Alexa Rodica
  – Director General Adjunct; a doua semnătură — Ursu Marius
  – Director Economic şi Ilyeş Simona – Şef Serviciu Financiar;
  persoanele cu drept de utilizare a serviciului on-line banking,
  fără drept de semnătură în bănci – Niţă Daciana Sorina– contabil. – Nota 5.545-10.10.2011.
  5. Împuternicirea domnului Sămărtinean Cornel Mircea, în calitate de Preşedinte al Adunării Generale a Acţionarilor, de a
  semna procesul-verbal al şedinţei şi hotărârile A.G.A. potrivit
  art.131 alin.(1) din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale, completată şi modificată, în vederea înregistrării hotărârilor
  A.G.A. la Oficiul Registrului Comerţului.
  CONVOCATOR NR. 84 / 10.10.2011
  PREŞEDINTELE CONSILIULUI de ADMINISTRAŢIE şi DIRECTOR GENERAL al ,,S. N. «Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia» – S.A.“
  În baza prevederilor H.G. nr. 1.096 / 2008;
  Art. 19 alin. 1 lit.y , Art. 15 alin. 1 şi Art. 16 alin. 8 din Statutul societăţii;
  Art. 122 din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale, completată şi modificată;
  Ordinului M.T.I. nr. 17/11.01.2010; Ordinului M.T.I. nr. 655/25.08.2010.
  CONVOACĂ:
  Adunarea Generală ordinară a Acţionarilor a S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“ S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, în data de 17.11.2011, ora 10:00, la sediul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“ S.A., com. Ghiroda,
  str.Aeroport nr. 2, jud. Timiş ori la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, B-dul. Dinicu Golescu, nr. 38, Sector 1, Bucureşti, cu următoarea ordine de zi:
  Preşedintele Consiliului de Administraţie
  şi Director General al S.N. AIT-TV S.A.
  Dipl. Ing. Sămărtinean Cornel Mircea

 8. 3. Aprobarea contractării unei linii de credit în valoare de 1,5
  milioane de euro cu posiblitatea prelungirii anuale , fără a depăşii trei ani de la data primei acordări cu BRD GSG destinată
  cheltuielilor curente. Totodată împuterniceşte directorul general, directorul economic şi directorul comercial al Societăţii să
  semneze contractul de credit; să semneze în numele şi pe seama societăţii, în forma şi conţinutul aprobate de adunarea generală extraordinară a acţionarilor; să semneze, să expedieze şi
  să primească, în numele şi pe seama Societăţii, toate documentele aferenente contractului de credit în legătură cu aceasta; să
  reprezinte Societatea în faţa oricăror autorităţi publice, notari
  publici, şi a persoanelor fizice în scopul îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare sau utile pentru încheierea şi perfectarea
  valabilă a contractului de credit şi să ducă la îndeplinire în numele şi pe seama societăţii, toate formalităţiile care ar putea
  fi necesare pentru validitatea şi obligativitatea contractului de
  credit faţă de Societate, conform art. 14 alin. (7), lit. r din Statutul S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – „Traian Vuia“
  S.A. – Nota 11.139-29.06.2011.

 9. va astept nenorocitilor!!!!!!!!
  samartinene nu scapi. nici tu, nici baietasul ala de preunca. veti fi miss popa sapca, bulangiilor!!!!!!!!!
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
  o sa va aduca caragui si cu dan alin chiftele. nenorocitilor.
  si cind vor intra si ei va fi o problema cu chiftelele, dar va promit ca o s-o rezolvam

 10. Am inteles de la tovarasii ex-directorcaragui,comesenii din birtul din Giarmata Vii,ca,ex planuia sa ia comanda 101,chilotarul sa fie consilier,sa-i „dizolve” pe Alexa,Marinete!?!si colac peste pupaza din tei,doamnadirectorcaragui in T.W.R.!?!dar in acest caz a fost chiar invers,pupaza peste colac…

 11. Societatea Nationala Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA (AITTV) a fost infiintata prin HG 591/1998, si intra in categoria aeroporturilor de interes national. Aeroportul Timisoara are 250 de angajati, cu care a facut in 2011 o cifra de afaceri de aproape 43.000.000 de lei si un profit impresionant, de aproape 11.000.000 de lei.Asteptam dividentele doamna Les!!!Noi era cam 300 de „spartani”in 2011!!!Nu?Un simplu calcul „neumflat”ne arata,ca cei 50 de angajati,ori erau reali,ori cineva lua dividentele si pentru cei 50!!!Corect?

 12. Mai BOULE ce calcule numai de mintea ta bolnava ai facut.Va vine asa greu sa verificati (ca sunteti la BUTOANE) CITI ANGAJATI AU FOST SAU SINT SAU CITE DIVIDENTE SAU LUAT SI FIECARE CITI BANI A INCASAT ?Sau nu stiti sa lucrati in calculatoare sau prea mult beti,AIT a cumparat pentru alcoolici anonimi TESTERE , dar nu are cine sa le foloseasca ca agentul sef e preocupat cu sticlele .Doamne fereste de necaz ca DRACUL va ia pe toti.Vai de voiiii…

 13. Cand a venit Samartineanu cu ai lui ne am suparat tare ca n am mai putut fura noi…sa recunoastem…

  Si unii la care le a dat o paine…acuma musca mana stapanului

 14. In 2012,luna iunie,data 18,ora 10:00, se „opera” cu organigrama din 2010!?!deci un FALS;dividentele cumulate,maxim 2.700 de lei,episodul cu restiturea!?!angajatul aeroportului Timisoara in 2012 s-a ales pe anii 2010,2011 cu ZERO lei!?!Deci,mintea nu-i bolnava!!!

 15. Ba,necazul ii cat „casa” pentru echipa inteligenta,10.01.2010-18.06.2012,actele „vorbesc”,nu sticlele tale imaginare!!!Ordinaro,ai „batut”palma cu chilotarul si cu directorcarabui,ti-a „mers”bine,trompeto,acum „vomiti” visavis de hotel Boavista,la nenea cu barbita!!!Degeaba,zarurile au fost nu aruncate,ci sfaramate!!!Atentie!!!la caracterizari,ai un d.p. pentru omor prin imprudenta,grija MARE!!!

 16. Brutus
  14/09/2012 – 4:27 PM
  Pe zi ce trece,acest dipl.ing.Samartinean Cornel-Mircea,se “afunda”in minciuni,in justificari care n-au nici o noima(contextul geopolitic,oportune).De ce s-au folosit camere video,in sistem “oglinda”, pe holurile administrative ale aeroportului Timisoara,foarte costisitoare,ele se folosesc doar in perimetrul bancilor?Oare de ce masurile specifice de protectie si securitate,n-au fost asa de stricte,si-n cazul terminalelor 1-2,unde exista c.v. “oarbe”,interesul consilierului Preunca a fost mai arzator,pentru angajatii A.I.T.,decat pentru pasageri,acei 1.400.000 de pasageri,care de fapt au fost mult,mult mai putini!?!Auditorii Curtii de Conturi au decis,CINE va plati aceste sume,117042 de lei cazul”sistem Big Brother,cazul inchirierilor cu preturi la super promotii(in loc de 160 de euro per m/p,40 de euro per m/p!?!),cazul “bird 01″,cazul”Siberian winter”(utilaje inchiriate,degivrant,la preturi soc),banii achitati angajatilor ce au castigat in instanta,circa 65.000 de lei,procesele cu A.I.T.,din vina managerului dipl.ing.Samartinean Cornel-Mircea,alte licitatii in defavoarea aeroportului Timisoara,dar facute sa n-avem “evenimente ca la vecinii nostri bulgari”!?!Adevar sau minciuna?

 17. In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care mi-a „evaporat” dividentele,mi-a „tinut”salariul timp de 30 de luni pe loc,eu plangeam,iar ei radeau …pai la 4,3 milioane de euro!!!

 18. Nu mai blestemati fara rost,adevarul e unul singur!!!Dipl.ing.Samartinean Cornel-Mircea-VINOVAT!!!Curtea de apel TIMIŞOARA
  TIMIŞ
  Dosare
  Informaţii detaliate despre dosar
  Numãr unic dosar: 653/30/2010
  Înregistrat în data de: 03.11.2010
  Obiect dosar: obligaţie de a face
  Materia juridicã: Litigii de muncă
  Stadiu procesual: Recurs
  Părţi: MIHUTIU NICOLAE : Intimat
  SOCIETATEA NATIONALA AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMIŞOARA TRAIAN VUIA SA : Recurent
  CĂI DE ATAC:
  Tip acţiune Data declarare Cine declara
  Pagina 1
  TERMENE DE JUDECATÃ:
  Data Detalii
  08/12/2010 Soluţionare
  Solutie: Respinge recursul pârâtei-recurente. Irevocabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.