Cum comentează fostul candidat independent Gârboni nedemiterea secretarului Cojocari

Cum comentează fostul candidat independent Gârboni nedemiterea secretarului Cojocari

3
DISTRIBUIȚI

Cu doar cinci zile înainte de alegerile locale din 10 iunie, candidatul independent Ioan Gârboni, directorul Filamonicii din Timișoara,  anunţa că se retrage din cursa pentru Primăria Timişoara, îndemnându-şi susţinătorii să voteze cu USL-istul Nicolae Robu.  „Îmi doresc de la viitorul primar să garanteze că o mare parte din programul meu va fi pus în aplicare – prima măsură este cea de a-l exclude pe secretarul primăriei şi de a face curăţenie.


Un singur candidat îmi garantează acest lucru – domnul Nicolae Robu.(…)Le sugerez susţinătorilor mei să-l sprijine pe domnul Robu. Am primit promisiuni pentru proiectul Timişoara, capitală culturală europeană . Sunt garanţii foarte serioase”, declara independentul la momentul retragerii. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă nu cumva se simte dezamagit că noul primar  nu şi-a ţinut promisiunea de a scăpa de „nea Jean”, deşi au trecut câteva luni de la alegeri, Ioan Gârboni a explicat că  „eu am vrut bani mai mulţi pentru Filarmonică şi să câştigăm titlul de capitală culturală europeană.  Demiterea lui Cojocari a  fost doar un punct. Se va face şi asta, este timp. Încă nu sunt deranjat”. Întrebat dacă are informaţii din interior şi ştie de ceva plan de-al edilului şef cu privire la debarcarea lui Cojocari, asta pentru că părea foarte sigur de ceea ce spunea, Gârboni nu a dorit să comenteze.

3 COMENTARII

  1. Domnul Garboni, trebuia sa participe la alegeri….poate dace era ales il putea schimba pe Joni Cojo…asa, vorba aia, ai vrea sa footzi dar n-ai da din koor !!!!…ciocku mik, asadar …

  2. am mai spus si alte date. Domnu(tovarasu!) cojocare ie ofiter acoperit de securitate si sri. si nu o sa pote se fie schimbat numa cu avizul SRI. ori dom cojocare are merite mari, o dat cu ciocu din greu, si in plus nevasta lui ie revolotzionara cu merite deosebite co luptat cu arma in maini impotriva lu ceaucescu si trupele lui de comando. asa sa stitz dumniavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.