Cum sărbătoreşte PPDD Timiş un an de împliniri măreţe

Cum sărbătoreşte PPDD Timiş un an de împliniri măreţe

3
DISTRIBUIȚI

„Nu ştiu câte partide se pot lăuda că au reuşit să facă ceea ce facem noi. Un scor de zece la sută la alegerile locale, care constituie o trambulină pentru participarea noastră la alegerile parlamentare. Tonul discuţiilor s-a schimbat foarte mult. Ce părea până mai ieri o struţo-cămilă se dovedeşte a fi un partid redutabil. Mesajele care până mai ieri păreau populiste  încep să ne dea dreptul să punem întrebări şi să putem să punem la îndoială ceaa ce ne spune Guvernul. Vreau ca prin acest mesaj să arăt că am reuşit să ajungem la un grad de coeziune care ne permite să ne atingem ţelul. Deşi venirea mea s-a făcut cu turbulenţe, am ajuns la cer senin”,  a declarat, astăzi, Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş, la aniversarea unui an de existenţă a formaţiunii pe care o conduce.  Pentru a celebra cum se cuvine, mâine, de la ora 18 .30 membrii şi simpatizanţii PP-DD Timiş
vom mărşălui pe traseul Catedrala Mitropolitană – Piaţa Victoriei  – Strada Alba Iulia – Piaţa Liberatăţii – Piaţa Unirii.


Odată ajunşi în mijlocul teraselor,  pepedediştii din Timiş vor face un lanţ uman în formă de inimă „prin care vrem să simbolizăm dragoste. În interiorul lui vom prezenta momente de virtuozitate, de arte marţiale, muzică şi dans cultural. Momente scurte, nu vrem să monitorizăm spaţiul public şi nu vrem să ajungem să irităm prin prezenţa noastră”, a mai explicat Diaconu.  Cât despre alegerile parlamentare ţinta e una clară – egalarea PD-L – adică doi deputaţi şi un senator şi un scor de 15%, asta fără o alianţă.

3 COMENTARII

  1. PP-DD-daca nu intrati in cardasie cu scursurile PDL aveati mai mult de castigat ,asa insa o sa ramanaeti cu praful de pe toba !Pacat de Bertea(fara suparare pt nimeni insa ii port un respect aparte )ca a ajuns in acest partid tomberon.La locale am votat pt Bertea nu pt partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.