DictatoROBU

DictatoROBU

9
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a dat dictatura jos din pod la nici patru luni de când s-a instalat în fotoliul de primar. Atacul de ieri, de o violenţă extremă la adresa jurnaliştilor care nu-i ridică osanale, dezvăluie adevăratul mod de gândire al celui care a tot pozat ca un mare democrat şi pacifist. Declaraţiile sale de ieri l-ar fi făcut mândru pe orice activist comunist din anii 50. Numai atunci cei care nu aplaudau directivele partidului erau catalogaţi ca duşmani ai poporului. Acum ziariştii care-şi permit să spună altceva decât dictează prin conferinţele de presă Robu sunt anti-timişoreni. Anti-timişoreni pentru că şi-au permis să se îndoiască de succesul proiectului fotbalistisc ACS Poli, născut doar din orgoliul primarului de a arăta că el este mare fan alb-violet. Nu mai contează nimic. Nici măcar milioanele de lei aruncate-n gaura neagră a unei echipe însăilatate la foc automat. Asta în timp ce Timişoara are nevoie de bani pentru proiectele cu adevărat importante pentru comunitate. Obsesia sa este pe primul loc.  Anti-timişoreni pentru că şi-au permis să întrebe cum nişte „gorile”pot să-ţi interzică libertatea de mişcare pe domeniul public în oraşul libertăţii şi de ce banii comunităţii trebuie folosiţi ca să fie bine la nunta colegului său de partid.

DictatoROBU se pricepe la tot.


Ştie ce trebuie să scrie presa, cum şi, mai mult decât atât, ce interesează publicul. Criza de ieri a dovedit că între DictatoROBU şi ayatollah-ul Frunzăverde nu sunt deosebiri – amândoi cred că trebuie să fie înconjuraţi numai de slugi pentru că ei sunt deţinătorii adevărului absolut,. Unul i-a alungat pe jurnalişti cu bodyguarzii, altul le-a transmis dispreţuitor că pot să latre cât vor. Primarul oraşului unde s-a murit pentru libertatea cuvântului vrea să reistaureze dictatura omertei. O mafie a tăcerii care trebuie să protejeze cât mai bine operaţiunile de săturare a clientelei de partid. Ameninţă că nu va discuta decât cu ziariştii care îndeplinesc standardele sale de deontologie. DictatoROBU nu înţelege că primăria nu este o şcoală privată unde face ce vrea şi cum vrea şi nici pension pentru nevrotici pe care-i deranjează şi susurul izvorului.

Ar fi preferat, desigur, ca jurnaliştii să tacă şi să dea din coadă atunci când le mai aruncă dictatoROBU câte un os de informaţie despre „proiectele frumoase care schimbă oraşul şi care schimbă calitatea vieţii”. Şi Ceauşescu se lăuda cu împlinirile măreţe din Epoca de Aur – Canalul Dunăre- Marea Neagră sau Casa Poporului şi nici el nu vorbea despre scheleţii rămaşi în urma proiectelor care au schimbat lumea. DictotoROBU vrea ca să se audă doar vocea sa şi pare dispus să facă orice pentru acest lucru.

9 COMENTARII

 1. „Nici măcar milioanele de lei aruncate-n gaura neagră a unei echipe însăilatate la foc automat.”

  Fotbal-ul aduce destui bani bugetului si cred ca investitia poate fi scoasa in timp relativ scurt. Nu exagerati nici voi …
  Oricum nu sunt de acord ca fotbal-ul sa fie o prioritate, eu nu suport fotbal-ul din cauza suporterilor !

 2. Nu exista imagini sau inregistrari sonore? Ar fi mai convingatoare pentru unii.
  Banii se duc pe fotbalisti si premiile acordate pe un gol ce li se pare super-extraordinar unora sau altora. Si in buzunarele alora ce iau decizii legate de fotbal, printre care e si Robu. Cati au masini atat de batatoare la ochi ca cei din domeniul asta? Doar popii.
  Poate cineva sa ne arate cati bani intra in buzunarul bugetului din fotbalul timisorean? Sa fim seriosi!

 3. Eu nu inteleg de ce se coieste atat Chuckie asta de Robu sa raspunda la o intrebare foarte simpla: Au avut autorizatie badiguarzii lu’ Frunzaverde sa blocheze domeniul public sau n-au avut???????? Foarte simplu… De ce o arde cu fumigene de genul „standarde de deontologie”… De ce acopera abuzurile firmei de securitate? Chiar crede ca pacaleste pe toata lumea papitoiu’ asta?

 4. Ce articol aberant!!!Cine zice ca nu se fac si proiectele cu adevarat importante pentru comunitate, cine hotaraste daca proiectul ACS Poli nu este important pentru comunitate? Este un proiect la care domnul primar tine foarte mult si in care are incredere, la fac ca multi timisoreni..Vrea sa insaureze dictatura omertei?!?!? Dansul a declarat că nu ştie nimic legat de subiectul bodyguarzilor si de inchirierea trotuarului şi că va da un răspuns legat de acest subiect!!! Nu poate sa vorbeasca in necunostinta de cauza!

 5. Cand se fac proiecte nu se scrie niciun articol, nu se lauda nici o initiativa a dansului..ma gandesc ca in 4 luni de manadat nu a facut numai lucrui rele (eu stiu ca a facut mult mai mult decat a promis pentru aceste 4 luni de mandat)..un lucur bun tot ati fi putut sa gasiti..dar este mult mai interesan un subiect de cancan despre nunta lu Frunzaverde..asta este rea vointa!!!

 6. Mario, nu te supara dar, ori esti usor retardat, sau oltean prost de-a dreptul.
  Daca tu zici ca mizeria aia de ACS este proiect important pentru comunitate, si chiar crezi ce zici, e grav!S-a vazut importanta lui la primul meci unde au fost 100 de ciumpalaci.
  Eu zic sa te marginesti la pupatul dosului primarului, si sa nu te mai chinui sa iti dai cu parerea despre ce este important pentru Timisoara.
  Pricepusi?

 7. stati linistiti, oricit ar pune psd-ul pe robu in geam cind vine postasu’ cu pensia, tot o sa ii crape inima aia ciuruita de bypassuri, oricit ar dormi in camera de odihna de la primarie, tot nu o sa ajunga la mandatul 2… in loc sa se pensioneze si sa lase pe altii mai tineri si mai capabili, de exemplu grindeanu (cu tot dispretul pe care il am fata de partidul lui iliescu, grideanu ar fi fost de 1000 de ori mai bun decit robu) el se incapatineaza sa gestioneze un oras. macar cind a fost senator, nu a auzit nimeni de el. acum e scos in fata si ne agaseaza cu gindirea lui „liberala”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.