Drăgulescu îi dă cu tifla lui Ostaficiuc în privința candidaturii sale pentru...

Drăgulescu îi dă cu tifla lui Ostaficiuc în privința candidaturii sale pentru un nou mandat de deputat

1
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Ștefan Drăgulescu este hotărât să candideze pentru un nou mandat de deputat și le transmite un mesaj dur liderilor filialei Timiș a PD-L care nu văd cu ochi buni această decizie. „Este o hotărâre a Biroului Naţional Permanent că parlamentarii îşi păstrează colegiile în care au fost aleşi. Eu nu am trădat partidul ca alţii. Rămân fixat pe colegiul 2 cu riscul de a pierde sau de a câştiga”, a declarat Drăgulescu. Cât despre opoziţia de pe plan local, deputatul a susţinut că „discuţiile pe plan local unt inutile şi trebuie să se înţeleagă deciziile de la Bucureşti.


Nu sunt o maşină întrun partid, ci un om de partid. La vârsta şi experienţa mea ştiu ce este mai bine şi spun ce gândesc. Probleme să aibă cei care au trădat PD-L. Eu nu sunt dintre cei doi care au plecat din partid la PNL sau PSD şi s-au întors în PD-L ( deputatul Marius Dugulescu şi senatorul Gheorghe David, n.a)”. Ştefan Drăgulescu a anunţat că se bazează pe susţinerea conducerii naţionale „dacă mai există o logică şi o dreptate în politică”.

sursa foto adevărul.ro

1 COMENTARIU

  1. sa vedeti ce tifla ii va da brend ul lui Dragulescu care e prieten la catarama cu blaga, se pare ca dupa 4 ani si-a adus aminte dottore de filiala pdl care a neglijat-o pan acum.slabe sanse sa mai vandideze tataia la 70 de ani, mai mult ca sigur pdl va nominaliza un candidat tanar pe acest colegiu care va fi castigat se pare de viceprimarul Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.