Facilităţi pentru firmele din Timişoara care-şi plătesc impozitele restante

Facilităţi pentru firmele din Timişoara care-şi plătesc impozitele restante

2
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Sorin Grindeanu a anunţat astăzi că municipalitatea va introduce din nou programul de acordare de facilităţi fiscale pentru firmele care nu şi-au plătit impozitele până la încheirea anului fiscal. Concret, este vorba despre  anularea  a jumătate din suma aferentă penalităţilor, pentru cei care vin să îşi achite datoriile către municipalitate.  „Noi estimăm un plus, aşa cum am estimat şi anul trecut, de circa cinci milioane de lei pe care să le aducem la bugetul local.


În plus, venim cu acest proiect nou, legat de stimularea investiţiilor mari în oraş, care creează noi locuri de muncă. E normal să stimulăm aceste investiţii, până la urmă taxele indirecte pe care le plătesc aceşti dezvoltatori, parte din aceste taxe se întorc la consiliul local şi la bugetul local. Asta este o noutate faţă de anul trecut”, a explicat Grindeanu.Mai exact, firmele care investesc mai mult de două milioane de euro vor fi scutite de la plata taxelor către municipalitate. Detalii cu privire la cele două programe vor fi afişate pe site-ul primăriei.

2 COMENTARII

  1. SI PENTRU CEI CARE ISI PLATESC TAXELE LA ZI CE FACILITATI AVETI??????!!!!
    CONCLUZIONAM DECI CA MAI BINE NU PLATIM SI PANA LA FINAL VOM IERTATI , AZI DE O JUMATATE , MAINE DE ALTA SI PANA LA URMA NU MAI PLATIM NIMIC.
    DOAR FRAIERII NU MI SE PARE JUST CA TOT CEI CARE SANT RAU PLATNICI SA BENEFICIEZE DE DIVERSE FACILITATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.