Fost polițist, prins când „vindea” cetăţenia română unui sârb UPDATE 3 Cât...

Fost polițist, prins când „vindea” cetăţenia română unui sârb UPDATE 3 Cât a câştigat

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au prins, astăzi, în flagrant, un fost polițist acuzat de trafic influență. Bărbatul a promis mai multor cetățeni sârbi că le va rezolva actele pentru obținerea cetățeniei române. Pentru că nimic nu este gratis, fostul agent de la secția 2, Mitran Ionel, pretindea între 500 și 2500 euro. Astăzi, a mai primit bani de la un client, numai că nu era singur, ci cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș și DGA. Suspectul a fost dus pentru audieri la parchet.

UPDATE 1 Poliţiştii de la DGA au făcut flagrantul în incinta mall-ului, unde s-a întâlnit cu unul dintre „clienţii” sârbi.


Au intervenit după ce fostul agent a primit o nouă tranşă de 300 euro.

UPDATE 2 După primele audieri, poliţiştii şi procurorul au plecat împreună cu suspectul la locuinţa acestuia, unde urmează să fie efectuată o percheziţie. Fostul poliţist a refuzat să răspundă la vreo întrebare a jurnaliştilor.

UPDATE 3 Aproape 19.000 euro a câştigat fostul poliţist de pe urma sârbilor care erau amăgiţi că vor primi cetăţenie română. În timpul audierilor, acesta a recunoscut că a luat banii, dar a susţinut că vroia să-i ajute numai că a cheltuit „atenţiile”. Bărbatul nu va fi cercetat pentru trafic de influenţă, ci pentru înşelăciune, urmând să fie reţinut şi prezentat, mâine, cu propunere de arestare preventivă instanţei.

1 COMENTARIU

  1. Ma cheama Mitran!!!

    Ha,ha,ha,ulciorul s-a spart!!!Acest militian are la activ,sute de declaratii false,sume de bani:lei.marci,dolari,euro,pe cand activa la Sectia nr.2,zona Cluj,episodul cu valuta falsa „disparuta” din seif,”aruncata” pe piata!!!Nu e bine nea Mitran,iei 20 de ani!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.